July23 , 2021

  A Megasztár – Vocal Stars egyik tagja svájci színekben indul az Eurovíziós Dalversenyen

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A természetes szépségű Fehér Zsuzsanna, a jelenleg futó Megasztár – Vocal Stars formációjának egyik tagja, 2 hónappal ezelőtt különleges felkérést kapott Martin Schmid svájci zeneszerzőtől.

  –          Éppen elkezdődtek a Megasztár ének –és táncpróbái, mikor csörgött a telefon, miszerint Martin Schmid, svájci zeneszerző külföldi előadót keres az Eurovíziós Dalversenyre komponált szerzeményéhez. Több női énekesnek is lehetőséget adott, de végül hosszas válogatás után mellettem tette le a voksát.

  Nem újdonság hogy Svájc nem saját nemzetiségű előadójával énekelteti el a versenybe benevezett dalt:

  1998-ban Celine Dion (aki meg is nyerte a dalversenyt), 2005-ben pedig az ukrán női rockzenekar, a Vanilla Ninja (8. helyezettek lettek) képviselte az országot.

  Korai lenne párhuzamot vonni a svájci színekben induló sikeres külföldi női előadók és a lehetőséget élvező hazai énekesünk között, de…

  Zsuzsi a sikeres válogatót követően egy héttel már Svájcban készíthette el közös stúdiófelvételét a népszerű zeneszerzővel.

  –          Svájc egyik csodálatos kis városkájába repített az út, ahol profi környezetben, az ország egyik legsikeresebb zeneszerzőjével rögtön munkához is láttunk. A technikai feltételeknek köszönhetően rendkívüli gyorsasággal készült el a hang -és videó felvétel.

  Zsuzsinak, művésznevén: ROCXANA-nak most már csak a szakmai zsűrit és a közönséget kell meggyőznie, hogy az országos dalversenyre jelentkezők közül, a jövő évi Eurovíziós Dalfesztiválra Őt válasszák ki, mint méltó képviselőt.

  –          Október 30-át követően egy internetes portál segítségével felmérik a közönség szimpátiáját, majd ezt követően a szakmai zsűri dönti el, hogy a dalversenyre jelentkezők közül ki legyen Svájc megfelelő képviselője a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválon.

  S hogy jövőre a magyarok egy éves kihagyással indítanak e versenyzőt a dalfesztiválon, azt még nem tudni, de egy biztos: Zsuzsinak, más néven Rocxana-nak, bár svájci színekben, de most lehetősége van a nemzetközi dalfesztiválra való kijutásra, így esetleg képviselni hazánkat.

  Itt mindenki megnézheti a dalversenyre íródott szerzeményt Rocxana előadásában, majd október 30-át követően ugyanezen oldalon voksolhat a mi Zsuzsinkra!:

  http://www.eurovisionplattform.sf.tv/videos/love_on_the_rocxs

  spot_img