A magyar RockTV nemzetközi elismerése

Date:

November 25-én tartották meg a Hot Bird TV Awards 2011-es díjátadó gáláját az olaszországi Velencében, amelyre a világ minden tájáról, több mint 200 televíziós szakember kapott meghívást. Természetesen jelen volt a Skyble Media Zrt. képviseletében Bölcskey Mihály vezérigazgató és Csaba Gergely pénzügyi- és üzletfejlesztési igazgató is, mivel a társaság RockTV nevű csatornája, szakmai díjra kapott jelölést a zenetévék kategóriájában.

A díjátadó ceremóniát megelőző vacsoránál a 10 fős asztaloknál a díjat alapító Eutelsat képviseletében egy-egy vezető foglalt helyet, így a magyar csatorna képviselőit a közép- és kelet európai piacokért felelős David Geiling úr fogadta, aki külön gratulált azért, hogy a díj 14 éves történetében először, egy magyar nyelvű csatorna is kapott jelölést.

A kategória díját végül egy francia zenecsatorna, a France Ô nyerte, de a RockTV képviselői sem jöttek le üres kézzel a színpadról, mivel a jelölésüket is díjazták a szervezők. A Skyble Media Zrt. erre a jelölésre is nagyon büszke, mivel alig 9 hónappal a műholdas sugárzás elindulását követően, már olyan csatornákkal versenyezhetett, és vehetett velük együtt részt a gálán, amelyek évek, évtizedek óta neves szereplői a televíziós piacnak, és akik több 10 millió háztartásban vannak jelen a képernyőn.

A magyar csatorna képviselőivel a helyszínen interjút készített a RAI5 televízió, ami egy, a magyar RockTV-t bemutató anyaggal együtt, december 3-án, a 16:25-kor kezdődő Cool Tour című műsorában lesz látható.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...