A legszaftosabb lemezbemutatóra készül a Velőrózsák

Date:

Kispál András új bandája decemberben az A38 hajón mutatja be debütáló albumát. Hazánk „gasztrozenei” történetében példa nélküli ez az alkalom. Legyél a tanúnk! Vegyél Velőrózsát a csajodnak! (Persze, a pasid is bírná!)

A Velőrózsák (az alapítók fanyar önmeghatározása szerint: „gasztrozenekar”) 2010 nyarán alakult, három taggal, akik már zenéltek együtt a múltban.
Percsy Zoltán basszusgitáros és Kispál András középiskolai osztálytársak voltak, s annak idején Keselyűk Esztrádzenekar, majd később Vadkans néven alakítottak együttest. Útjaik később elváltak – Percsy Szabó család néven hozott létre zenekart, a gitáros pedig az éppen alakuló Kispál és a Borzba távozott. A doboknál eleinte Tóth Zoltán „Csülök” ült, akit nemrég Bajkai Ferenc váltott fel. A formálódó új zenekar hónapokig énekes gondokkal küzdött, aztán 2011. március elején megtalálták Pavlicsek László énekes-gitárost.
Zenei stílusukat számos hangulat és zenei hagyomány alakította ki, melyek közül – vallomásukra hagyatkozva – az „ami eszünkbe jut” a döntő.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2p4kioS4HIw[/youtube]
2011 nyarán a legfontosabb hazai fesztiválokon élőben már bemutatkozott a zenekar. A Hamburgerkovács címet viselő lemez bemutató koncertje december 9-én lesz az A38 hajón.
mymusic.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...