Saturday, October 16, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  A legszaftosabb lemezbemutatóra készül a Velőrózsák

  Kispál András új bandája decemberben az A38 hajón mutatja be debütáló albumát. Hazánk „gasztrozenei” történetében példa nélküli ez az alkalom. Legyél a tanúnk! Vegyél Velőrózsát a csajodnak! (Persze, a pasid is bírná!)

  A Velőrózsák (az alapítók fanyar önmeghatározása szerint: „gasztrozenekar”) 2010 nyarán alakult, három taggal, akik már zenéltek együtt a múltban.
  Percsy Zoltán basszusgitáros és Kispál András középiskolai osztálytársak voltak, s annak idején Keselyűk Esztrádzenekar, majd később Vadkans néven alakítottak együttest. Útjaik később elváltak – Percsy Szabó család néven hozott létre zenekart, a gitáros pedig az éppen alakuló Kispál és a Borzba távozott. A doboknál eleinte Tóth Zoltán „Csülök” ült, akit nemrég Bajkai Ferenc váltott fel. A formálódó új zenekar hónapokig énekes gondokkal küzdött, aztán 2011. március elején megtalálták Pavlicsek László énekes-gitárost.
  Zenei stílusukat számos hangulat és zenei hagyomány alakította ki, melyek közül – vallomásukra hagyatkozva – az „ami eszünkbe jut” a döntő.
  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2p4kioS4HIw[/youtube]
  2011 nyarán a legfontosabb hazai fesztiválokon élőben már bemutatkozott a zenekar. A Hamburgerkovács címet viselő lemez bemutató koncertje december 9-én lesz az A38 hajón.
  mymusic.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.