A legaktívabb rajongók még bejuthatnak a Depeche Mode exkluzív bécsi bulijára!

Date:

DM Launch eventA Telekom Electronic Beats programja keretében március 24-én Bécsben exkluzív módon mutatja be a Depeche Mode „Delta Machine“ című albumát, melyre a Telekom ma induló Facebook játékán még lehet jegyeket nyerni.

A hivatalos nyári, európai koncert turnét megelőzően az együttes elsőként a világ egyik legnagyobb kulturális központjában, Bécs történelmi múzeumnegyedében, a MuseumsQuartier-ben mutatja be a rajongóknak az új “Delta Machine” című album anyagát. A Depeche Mode magyar rajongói erre az egyszeri, exkluzív eseményre már csak a T-Mobile és a T-Home hazai Facebook oldalán (T-Mobile Hungary és T-Home Hungary név alatt) nyerhetnek jegyeket! A játék március 12-én indul, az érdeklődőket naponta változó kérdések várják. A jegyekre vágyó rajongóknak érdemes a Quart zenei portálon olvasható cikksorozatot követniük, mert ott sok mindenre fény derül! A megfejtéseket március 19-én délután 4-ig várják, és a 4 páros belépőjegy nyerteseit még aznap kiválasztják.

Akinek nem kedvez a szerencse, az sem marad le mindenről, ugyanis nem sokkal az élő esemény után az egész előadás megtekinthető lesz awww.electronicbeats.net webcímen. Az album, amely március 22-én jelenik meg, tehát elérhető lesz mind online, mind pedig az üzletekben.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...