July23 , 2021

  A közönség tiltakozott a népszerű énekessel szemben

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Balázs Pali, a többszörös  aranylemezes előadó a napokban Zilahon koncertezett, ahol egy nem mindennapi élménnyel gazdagodott  az erdélyi közönségnek köszönhetően.

  –          Egy közel két órásra tervezett műsorba kaptam meghívást, melynek keretén belül fellépet még a helyi Terbete Néptáncegyüttes, és a környék legnépszerűbb zenekara, az Atlas is. Az előttem fellépő produkciók több, mint két és fél órán keresztül szórakoztatták a tisztelt közönséget. Az öltözőmben várakozva azt  gondoltam, mire színpadra kerülök, a közönség nagy része már teljesen fáradt lesz. Szerencsére a színpad világa sokszor kiszámíthatatlan!  Amint felléptem a világot jelentő deszkákra, a közönség kitörő tapssal és szeretettel fogadott.

  A hosszú műsor ellenére a közönség lelkesedése és szeretete végig kitartott, ám a műsor végén tiltakozás tört ki a nézőtéren.

  –          Jó volt hallani , hogy a műsoromban szereplő dalaimat egytől egyig velem énekelték. Az utolsó dalt követően őrületes tapsvihar kerekedett. A közönség ráadás dalt követelt. Az órámra pillantva kérdeztem Tőlük: „Ti tudjátok hány órája ültök itt a művelődési házban és tapsoltok, énekeltek, velünk fellépőkkel?” Mire egy hangos, öblös férfi hang megszólalt a negyedik sor környékén: „Palikám! Mi itt, Zilahon nem hordunk órát és nem nézzük az időt.” Erre felbuzdulva sokan tiltakozni kezdtek a hazamenetelemmel szemben.

  Az énekes figyelembe vette a közönség kérését, ráadás dal után ismét egy újabb dal szólalt meg, mindeközben pedig a saját óráját is levette karjáról, s nagy lendülettel betette zakója zsebébe.

  A nézőtéren hatalmas ováció és vastaps lett úrrá. Pali számtalan jó érzést, szép élményt kapott már a közönségétől, de egy biztos: óralevételért cserébe még soha életében nem tapsolták meg.

  spot_img