July31 , 2021

  A Fivérek dedikál!

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  2010-ben a Megasztár tehetségkutató versenyében Magyarország legjobb zenekara a Fivérek csapata lett.
  Antal, Róbert és Krisztián valóban testvérek, akiknek családjában a zenélés már hosszú idő óta hagyomány volt, hiszen a szülők és nagyszülők egyaránt a zene tiszteletére és szeretetére nevelték a fiúkat.  Gyerekkorukban a családnak csak egy gitárra futotta, ezért a testvérek felváltva gyakoroltak az imádott hangszeren.
  2010-ben a testvérek nagyot álmodtak, és már kiforrott zenekarként jelentkeztek Magyarország legnépszerűbb tehetségkutató versenyébe, a Megasztárba.  A tehetségkutató hatására a zenekar komoly rajongótáborra tett szert.  Koncertjeikre hatalmas közönség kíséri őket, mindenki a fergeteges latin hangulatú bulikat várja, a Fivérek pályája pedig nyílegyenesen ível felfelé.
  A csapat márciusban stúdióba vonult, hogy elkészítse első önálló lemezét.  Az album stílusát, hangzását főleg a latin zenei világ határozza meg, de rendkívül izgalmas jazz elemekkel is ötvözik dalaikat. Több saját szerzemény is felfedezhető lesz az albumon, amely 2011. május 5-én  „Luxus tangó” címmel kerül a boltok polcaira.
  A Fivérek a megjelenés alkalmából dedikálást is tartanak, mégpedig Szentesen, a Babilon Könyvesházban (6600 Szentes, Kossuth Lajos utca 11).
  A dedikálás ideje: 2011. május 11, 17 óra.
  Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

  A Fivérek dedikál!  2010-ben a Megasztár tehetségkutató versenyében Magyarország legjobb zenekara a Fivérek csapata lett.Antal, Róbert és Krisztián valóban testvérek, akiknek családjában a zenélés már hosszú idő óta hagyomány volt, hiszen a szülők és nagyszülők egyaránt a zene tiszteletére és szeretetére nevelték a fiúkat.  Gyerekkorukban a családnak csak egy gitárra futotta, ezért a testvérek felváltva gyakoroltak az imádott hangszeren. 2010-ben a testvérek nagyot álmodtak, és már kiforrott zenekarként jelentkeztek Magyarország legnépszerűbb tehetségkutató versenyébe, a Megasztárba.  A tehetségkutató hatására a zenekar komoly rajongótáborra tett szert.  Koncertjeikre hatalmas közönség kíséri őket, mindenki a fergeteges latin hangulatú bulikat várja, a Fivérek pályája pedig nyílegyenesen ível felfelé. A csapat márciusban stúdióba vonult, hogy elkészítse első önálló lemezét.  Az album stílusát, hangzását főleg a latin zenei világ határozza meg, de rendkívül izgalmas jazz elemekkel is ötvözik dalaikat. Több saját szerzemény is felfedezhető lesz az albumon, amely 2011. május 5-én  „Luxus tangó” címmel kerül a boltok polcaira.  A Fivérek a megjelenés alkalmából dedikálást is tartanak, mégpedig Szentesen, a Babilon Könyvesházban (6600 Szentes, Kossuth Lajos utca 11). A dedikálás ideje: 2011. május 11, 17 óra.Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

  spot_img