A Faithless előzenekara lehet a Compact Disco!

A hatodik brand:new zenekar óriási lehetőséget kapott, ugyanis ők lehetnek az előzenekar a Faithless március 21-i koncertjén. A Compact Disco-ra, és a további öt jelöltre a Facebookon lehet szavazni január 20. éjfélig. Az óra ketyeg, és a fiúk egyelőre a második helyen állnak, szóval nem árt a rajongóknak még egy-egy lájkot nyomni a banda fényképére!

A Compact Disco-fanoknak azért is érdemes kedvencükre szavazni, mert egy igen kívánatos motivációs ötlettel álltak elő: ha ők nyerik a versenyt, és találkoznak a Faithless tagjaival, megígérték, hogy egy hófehér edzőcipőt aláíratnak Maxi Jazz-zel, és ezt a rájuk szavazók között fogják kisorsolni!

Ennek kapcsán Walkó Csabit, a Compact Disco frontemberét kérdeztük:

Hogy jött az ötlet, hogy jelentkezzetek a versenybe? Vagy csak úgy kiválasztottak titeket?
WCs: Igen, kiválaszottak minket, mi is meglepődtünk, hogy fent vagyunk a jelöltek között. Ez egy nagyon nagy lehetőség, főleg még így, új zenekarként.

Van köztetek Faithless rajongó? Mit fogtok kérdezni tőlük, ha ti lesztek az előzenekar? Szakmai tanácsot?
WCs: Hát, ehhez még néhány lájkra szükség lesz… Egyébként szinte mindannyian szeretjük a zenéjüket, a DJ-nk a zenekarban, Begi, főleg. Hogy mit kérdeznénk? Először is, hogy aláírják-e a cipőt.:) De ezen nyilván nem problémáznának, szerintem lazák. Aztán azt kérdeznénk, hogy hogy lehet ilyen sokáig húzni? :) Megmaradtak mindig igényesnek, jó zenéket csinálnak, és jó régóta léteznek. Ez nagy teljesítmény.

Milyen extrákkal készülnétek erre a fellépésre?
WCs: Több ötlet merült fel, zeneileg adnánk azt, amit eddig, nyilván egy nagyobb hangerőn. A kinézettel, látványvilággal kezdenénk valamit, de ez még csak ötletelgetés szintjén létezik. Eddig kb. tíz jó gondolat született.

Voltatok már Faithless koncerten?
WCs: Igen, a szigeten, hát az egy katarzis, brutális. Magunkból pedig a legjobbat fogunk kihozni, ha nyerünk!

Ti kire szavaznátok?
WCs: Egyértelműen Žagar-ra szavaznánk, őket nagyon-nagyon szeretjük mindannyian. Több DJ is van, pedig előzenekart keresnek, nem értettük pontosan, hogy milyen koncepció alapján válogatták a jelölteket. Szóval Žagar.

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Advertisment

Latest posts

Rácz Gergő a magyar rádiós slágerlista történetének új rekordere

18 hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című...

Jamie xx új klubslágere a négy fal között is felrázza az ember testét és lelkét

James Thomas Smith, ismertebb művésznevén Jamie xx nemcsak a melankolikus slágergyár, a The xx formációjával tette fel magát a zenei térképre, hanem elektronikusabb vizekre evezve szólóelőadóként is egyre...

Hatodik tagot keres a 4S Street zenekar!

Nem kell megijedni, nem a zenekar újraszervezéséről van szó, a srácok csupán előrukkoltak egy ötlettel, ami kicsit megmozgathatja a zenélni vágyók fantáziáját. Egy saját...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

WordPress › Error

There has been a critical error on your website.

Learn more about debugging in WordPress.