Friday, September 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  A Desperado nem volt rizikó Faktor

  Taroltak a zenei tehetségkutatók sztárjai a Transilvanian Music Awards-on. A két legnagyobb kereskedelmi csatorna jóvoltából, határainkon túl is az X Faktor és a Megasztár döntősei vitték el a legtöbb díjat. Ennek fényében nagy szó, hogy az erdélyi közönség kedvenc pop együttese mégis egy mindenféle celeb tevékenységtől elzárkózó debreceni formáció a Desperado lett.

     Március 30-án pénteken este rendezték meg 2012 egyik legrangosabb könnyűzenei díjkiosztó gáláját Romániában, ahol az erdélyi közönség kedvenceit díjazták. A rendkívül rangos eseményen fellépett többek között a gyulai kötődésű Magna Cum Laude, D.Nagy Lajos, a nagyváradi származású Megasztár, Tolvai Renáta, az X Faktor győztes Vastag testvérek valamint itt mutatta be vadonatúj dalát a Desperado is.

     A debreceni formáció egyébként legújabb dalából készült klipjét is itt forgatta, így a nagyközönség hamarosan láthatja majd, milyen élményekkel is gazdagodtak Bettiék az erdélyi kiruccanásuk során. A Desperado-t egyébként az év legjobb pop-dance csapata kategóriában jelölték a Josh feat Jutta és a Dred & Doris duók társaságában. – „ Óriási élmény volt, amikor bemondták a jelöltek nevét és a miénknél volt a legnagyobb ováció” – mesélt élményeikről Zoy! a zenekar dalszerzője, – „ Kicsit izgultunk, mivel mindenki a jól ismert slágerét adta elő, mi viszont egy vadonatúj számot mutattunk be a közönségnek” – folytatta Zsolti – „ De úgy gondoltuk, hogy ennél jobb alkalmunk nem is nyílhatna arra, hogy leforgassuk legújabb klipünket” –


  Az együttes ezzel a díjjal komoly bravúrt vitt véghez, hiszen immár 2 országban mondhatja el magáról, hogy az év kedvenc együttesé választották őket. 2004-ban Magyarországon, a POPCORN magazin könnyűzenei díjkiosztó gáláján, most 2012-ben pedig Romániában sikerült ugyanezt véghez vinniük. A díjat egyébként egy rendkívül látványos színpadi show keretein belül vehette át Betti, Zsolti és Zoy, amiről nemcsak a hazai, de a határainkon túli tévécsatornák is tudósítottak.

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.