A Desperado nem volt rizikó Faktor

Date:

Taroltak a zenei tehetségkutatók sztárjai a Transilvanian Music Awards-on. A két legnagyobb kereskedelmi csatorna jóvoltából, határainkon túl is az X Faktor és a Megasztár döntősei vitték el a legtöbb díjat. Ennek fényében nagy szó, hogy az erdélyi közönség kedvenc pop együttese mégis egy mindenféle celeb tevékenységtől elzárkózó debreceni formáció a Desperado lett.

   Március 30-án pénteken este rendezték meg 2012 egyik legrangosabb könnyűzenei díjkiosztó gáláját Romániában, ahol az erdélyi közönség kedvenceit díjazták. A rendkívül rangos eseményen fellépett többek között a gyulai kötődésű Magna Cum Laude, D.Nagy Lajos, a nagyváradi származású Megasztár, Tolvai Renáta, az X Faktor győztes Vastag testvérek valamint itt mutatta be vadonatúj dalát a Desperado is.

   A debreceni formáció egyébként legújabb dalából készült klipjét is itt forgatta, így a nagyközönség hamarosan láthatja majd, milyen élményekkel is gazdagodtak Bettiék az erdélyi kiruccanásuk során. A Desperado-t egyébként az év legjobb pop-dance csapata kategóriában jelölték a Josh feat Jutta és a Dred & Doris duók társaságában. – „ Óriási élmény volt, amikor bemondták a jelöltek nevét és a miénknél volt a legnagyobb ováció” – mesélt élményeikről Zoy! a zenekar dalszerzője, – „ Kicsit izgultunk, mivel mindenki a jól ismert slágerét adta elő, mi viszont egy vadonatúj számot mutattunk be a közönségnek” – folytatta Zsolti – „ De úgy gondoltuk, hogy ennél jobb alkalmunk nem is nyílhatna arra, hogy leforgassuk legújabb klipünket” –


Az együttes ezzel a díjjal komoly bravúrt vitt véghez, hiszen immár 2 országban mondhatja el magáról, hogy az év kedvenc együttesé választották őket. 2004-ban Magyarországon, a POPCORN magazin könnyűzenei díjkiosztó gáláján, most 2012-ben pedig Romániában sikerült ugyanezt véghez vinniük. A díjat egyébként egy rendkívül látványos színpadi show keretein belül vehette át Betti, Zsolti és Zoy, amiről nemcsak a hazai, de a határainkon túli tévécsatornák is tudósítottak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...