Saturday, October 16, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  A Coldplay nem vesztett semmit Rihannával

  A Coldplay elmondása szerint a Rihannával való együttműködés az új “Mylo Xyloto” albumon sikeresnek mondható, hiszen egy fontos részének tekintik a lemezen. Azt is hozzátették, hogy semmit nem vesztettek azzal, hogy az énekesnővel dolgoztak együtt.

  A zenekar ebben a hónapban már nyilvánosságra hozta, hogy egy sztárral áll össze a Princess of China című dalban. Egy MTV hírekben közölt interjúban a frontember, Chris Martin elmesélte, hogy amikor a dalt írta, akkor Rihanna járt a fejében.
  „Ez olyan, mint egy forgatókönyv, ami az álmaidban létezik, egy olyan titokban írt dal, ami csak akkor kerülhet a nyilvánosságra, ha Rihanna el akarja énekelni.” – mondta Chris.
  Az énekes azt is elmondta, hogy a banda egyik része nem akarta, hogy a dal a süllyesztőbe kerüljön, így jött az ötlet, hogy kérjék fel mindenképpen Rihannát az együttműködésre, és nagy meglepetésükre igent mondott.
  Amikor a dal felvétele elkészült, az énekesnőt megkérték, hagy kerüljön rá az új albumra. Chris még azt is hozzátette, hogy a Rihannával készült közös produkció tetszik a legjobban a lemezükön, és nincs mit veszíteniük, hiszen ezzel a dallal próbálják lebontani azokat a határokat, amiket a különböző zenei stílusok szabnak.
  A Coldplay Mylo Xyloto albuma október 24-én jelenik meg.

  Bényei Gabi
  Forrás: Gigwise

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.