A Coldplay nem vesztett semmit Rihannával

Date:

A Coldplay elmondása szerint a Rihannával való együttműködés az új “Mylo Xyloto” albumon sikeresnek mondható, hiszen egy fontos részének tekintik a lemezen. Azt is hozzátették, hogy semmit nem vesztettek azzal, hogy az énekesnővel dolgoztak együtt.

A zenekar ebben a hónapban már nyilvánosságra hozta, hogy egy sztárral áll össze a Princess of China című dalban. Egy MTV hírekben közölt interjúban a frontember, Chris Martin elmesélte, hogy amikor a dalt írta, akkor Rihanna járt a fejében.
„Ez olyan, mint egy forgatókönyv, ami az álmaidban létezik, egy olyan titokban írt dal, ami csak akkor kerülhet a nyilvánosságra, ha Rihanna el akarja énekelni.” – mondta Chris.
Az énekes azt is elmondta, hogy a banda egyik része nem akarta, hogy a dal a süllyesztőbe kerüljön, így jött az ötlet, hogy kérjék fel mindenképpen Rihannát az együttműködésre, és nagy meglepetésükre igent mondott.
Amikor a dal felvétele elkészült, az énekesnőt megkérték, hagy kerüljön rá az új albumra. Chris még azt is hozzátette, hogy a Rihannával készült közös produkció tetszik a legjobban a lemezükön, és nincs mit veszíteniük, hiszen ezzel a dallal próbálják lebontani azokat a határokat, amiket a különböző zenei stílusok szabnak.
A Coldplay Mylo Xyloto albuma október 24-én jelenik meg.

Bényei Gabi
Forrás: Gigwise

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...