June17 , 2021

  Szavazzunk Annamarira!

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A Budapesti Operettszínház művésze,  Dancs Annamari   saját szerzeményével bekerült az Euróvíziós Dalverseny magyarországi elődöntőjének legjobb 20 dala közé. A  Dal c. műsorban január 28-án és február 4-én válogatják ki a  versenydalok közül   azt a 4-4 szerzeményt, amelyek  közül majd a február 11-i döntőben  elválik, hogy ki képvisleheti Magyarországot   Bakuban.

  Annamari FEEL c. dalával január 28-án, azaz szombaton szerepel. A műsort 20.15 órától ( romániai idő szerint 21.15-től)  élőben közvetíti az m1 és a Duna World Duna II. vagy Duna Autonómia.  A versenyszámokat a zsüri pontozza, ám a legtöbb közönség –szavazatot begyűjtő énekes    is továbbjuthat.

  A jó hír az, hogy Erdélyből is lehet majd az Orange és a Vodafone hálózatokból, nem emelt díjas, sms-eket küldeni, egy telefonszámról maximum 10 sms mehet el.  Annamari  számít az erdélyi  nézőkre, bízik abban, hogy úgy, mint az Aranyszarvas Fesztiválon az ő közönsége ezúttal is kitart mellette.

  -Nagyon szoros lesz a verseny január 28-án, a legnagyobb nevekkel vagyok egy csapatban, akiket a kereskedelmi csatornák éjjel-nappal promotálnak. De nem izgulok, mert egy  különleges produkciót készítünk a  műsorba – meséli Annamari. –  A Budapesti Operettszínház maximálisan támogatja az Eurovíziós elődöntőben való részvételemet, mint ahogy kiderül a következő linkből:

  http://operett.hu/operett.php?pid=read&hId=765

  Látványban  és fantáziában nem lesz hiány-folytatja Annamari. -Egész héten próbáltunk, miközben én mandulagyulladással és antibiotikumokkal közdöttem, de  hiszek abban, hogy amit megálmodtunk az Eurovíziós elődöntőre mindenkinek tetszeni fog, és otthonról is sokan fognak támogatni, szavazni!

  spot_img