August2 , 2021

  A búcsúzó Kispál és a Borz a Dob+Basszus Live-ban

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  2009 őszén indult a népszerű Dob+Basszus című könnyűzenei tévéműsor alapján összehozott talkshow a Bárka Színház színpadán. A Coke Club segítségével megvalósult esteken kötetlen beszélgetéseket, érdekes történeteket, szórakoztató játékokat és a legnagyobb slágereket hallhatja, láthatja a közönség. Április 13-án, kedden az augusztusban búcsúkoncertjét bemutató Kispál és a Borz lesz Lévai Balázs vendége a Dob+Basszus Live-ban.

  Nem mindennapi találkozások várnak azokra, akik ezen a keddi estén ott lehetnek a Bárka Színházban, a Coke Club által összehozott újabb megismételhetetlen Dob+Basszus Live esten. A Kispál és a Borz zenekart szinte senkinek sem kell bemutatni, hiszen bátran kijelenthető, ez a banda a legnagyobb hatású magyar alternatív rock együttes. Az Emese, a Ha az életben, a Szőkített nő című slágereknek és a Csinibaba betétdalainak köszönhetően minden korosztály hallotta már őket. A Kispál és a Borz 1987-ben alakult Pécsett. Az alapítók közül napjainkban már csak Kispál András és Lovasi András zenél a legendává vált zenekarban. Gazdag múltjukat mi sem bizonyítja jobban, mint hogy jelenlegi dobosuk, Mihalik Ábel egyidős az együttessel.
  Az április 13-i est egyfajta kibeszélőshow lesz. Lévai Balázs a tervezett feloszlás nemrég közzétett híre kapcsán faggatja a tagokat. A Kispál és a Borz ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy az augusztus 9-én tartandó koncertjüket követően feloszlik a zenekar. A döntést azzal indokolták, hogy a tagok már nem érzik úgy, hogy együtt jobb dalokat tudnak írni, mint külön-külön.
  Tehát ismét izgalmas, soha nem hallott történetek színesítik a Dob+Basszus műsorát, amelyben a zenekarhoz kötődő illusztris vendégek is feltűnnek. Az est vendége lesz Gryllus Dorka, aki Rotfront nevű berlini zenekarával épp európai turnén van. A művésznő mesél a zenekarhoz fűződő emlékeiről és arról, hogy milyen volt a fiúkkal együtt dolgozni, majd egy dal erejéig csatlakozik is hozzájuk.
  Feltűnik még a kitűnő és elragadó híradós, D. Tóth Kriszta, aki az est Top5 listájának ismertetésében segédkezik. A zseniális riporterpáros, Mucsi Zoltán és Scherer Péter ezen az estén is kitesznek majd magukért, s a Vének Tanácsa is meghozza ítéletét a zenekarról. Szó esik még a legendává válás nehézségeiről, Lovasi András Kossuth-díjáról, de lesz még Kispál András léggitár-verseny, valamint a zenekar történetét feldolgozó érettségi vizsga is. Mindezt élőben Lévai Balázzsal, április 13-án este 7 órától, a Bárka Színházban.
  mymusic.hu
   

  spot_img