Saturday, October 16, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  88 dolláros Kozsó-bankjegy

  A Rádió 88 által szervezett szegedi bankár-összejövetel sztárvendége az Ámokfutók csapata volt.

  Pár héttel ezelőtt Kozsó, az Ámokfutók frontembere különleges felkérést kapott a Rádió 88 munkatársaitól. Kérték, hogy arcával és nevével járuljon hozzá egy limitált példányszámú, 88 dolláros bankjegysorozathoz. Így jöttek létre a 88 dolláros Kozsó-bankjegyek, melyeket a bankár-összejövetel résztvevői között osztottak szét.

  A rendezvény szervezői nemcsak értékes nyereményekre beváltható Kozsó-bankjegyekkel, de egy fergeteges hangulatú Ámokfutók koncerttel is kedveskedtek a bankároknak.

  Kozsó és az Ámokfutók énekesnője, Keira, mint ahogy azt már Tőlük megszokhattuk, most is őrületes hangulatot teremtettek. Az 1000 fős közönség egy emberként énekelte a jól ismert Ámokfutók slágereket. A ’90-es évek szomorú szamurája a december 6-án megjelenő duplalemezes albumáról is bemutatott néhány új dalt, melyet a szegedi közönség felhőtlen tapssal és ovációval fogadott.

  S hogy Kozsóról még mit fognak elnevezni a jövőben, azt maga sem tudja, de egy biztos: néhány nap múlva már nemcsak a szegedi közönség élvezheti az új dalokat, hiszen valamennyi országos és vidéki rádió is játssza majd azokat, sőt a kedves tévénézők is találkozhatnak majd velük különböző zenés-szórakoztató műsorok keretein belül.

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.