July31 , 2021

  47 ezren vettek részt a Hangfoglaláson

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Véget ért vasárnap este minden idők legnagyobb közép-kelet-európai zenei kiállítása, a Hangfoglalás. A 3 napos eseményen végig hömpölygött a tömeg a standok között: 47 ezren látogatták meg a SYMA Sport- és Rendezvényközpontot.
  Már a pénteki nyitásnál rengetegen érkezetek a SYMA csarnokba, és ez a nézőszám jellemezte végig a Hangfoglalást. A standok között hömpölygött a tömeg: feltűnően sok család „hangfoglalt”, a legkisebbeknél az elektromos dobok és a szintetizátorok vitték a prímet, az idősebbek inkább gitárt pengetve múlatták az időt, de sokan próbálták ki a dj-pultokat is. A szervezőknek nem kis fejtörést okozott az utolsó napon a csarnokok kiürítése, mivel zárásnál még 6 ezer ember nézelődött, zenélt.
  A 3 nap alatt 300 zenei eseményt rendeztek. Fergeteges koncertet adott a feldolgozásokkal is készülő Blind Myself és az őrült rockabilly-ben utazó Yellow Spots, de sok embert vonzott az Intim torna Illegál, a Beatrice és az Anti Fitness Club is. A közönség olyan óriási zenészek hangszerbemutatóin ámulgatott, mint Nagy Ádám gitáros, Szappanos György basszusgitáros, Gerendás Péter vagy a Grammy-díjas kongás, Shango Dely. Egyedül Harcsa Veronika fellépése maradt el, aki egy kisebb baleset miatt kényszerült lemondania a koncertjét.
  – Végre beérni látszik az a munka, amelyet az elmúlt 6-8 évben végeztük a zenélés jövőjéért – mondta el Andrásik Remo, a szervező Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára. – Évek óta masszívan megjelenik több tízezer ember a Hangfoglaláson, idén ráadásul rekordot is döntöttünk a 47 ezres nézőszámmal. A szakma egyöntetű véleménye az, hogy a hazai zene és zenészek ünnepévé vált a Hangfoglalás. Biztosan állíthatom, hogy lesz jövőre is.
  spot_img