June17 , 2021

  450 ezer kívánságból áll össze a Pannónia Fesztivál

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Lezárult vasárnap a szavazás a Pannónia Fesztivál lehetséges fellépőire a rendezvény honlapján. Mint ismert, a fesztivál szervezői arra buzdították az embereket, voksoljanak arra az öt magyar zenekarra, melyet szeretnének látni május 20. és 23. között a Várpalota melletti Cseri-parkerdőben. Kevesebb mint 3 hét alatt 90 ezer ember 450 ezer szavazatot adott le. Már biztos, hogy fellép a 30Y, Demjén Ferenc és a Tankcsapda.

  Már tavaly is a közönség szavazatai alapján állt össze a Pannónia Fesztivál fellépő névsora, akkor 400 ezer szavazatból, idén pedig 450 ezer voks érkezett. A legtöbben a Tankcsapdát, a Quimbyt, a Kispál és a borzot, a 30Y-t és a Subcribe-ot szeretnék látni. Néhány kívánság már most teljesülni látszik: a négynapos fesztiválon már biztosan fellép Lukács László és Beck Zoltán csapata, de ott lesz az Akela, az Effeta, a Vad Fruttik és Demjén Ferenc is. További zenekarokkal a következő napokban, hetekben egyeztetnek a szervezők.
  Annak a csapatnak, melynek nem sikerül így bejutni a fesztiválra, van még egy esélye. Az Örömtánc, Örömzene Projekt Iroda ugyanis a Pannónia Fesztivállal társulva 2010-ben is folytatni kívánja, immár hagyományteremtő jelleggel elindított kezdeményezését, azaz a zenei kultúra bővítésének ösztönzését, illetve fiatal tehetségek felkutatását, gondozását.
  Az iroda két kategóriában írt ki pályázatot. Az egyik világzenei műfajban zenemű elkészítése, a másik pedig már meglévő zenemű népzenei átirata. Az első helyezett félmillió forintot kap, a dobogósok fellépési lehetőséget a Pannónia Fesztiválon és az Örömtánc televíziós műsorban. A dalokat szakmai zsűri véleményezi, többek közt Beck Zoli és Karácsony János. A pályázat részletei megtalálhatóak a www.pannoniafesztival.hu oldalon, a határidő március elseje.
  A fesztiválszezont indító megabulira a belépők már kaphatók.
  spot_img