Friday, September 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  35 év után visszatér a klasszikus Black Sabbath

  Ozzy Osbourne utoljára a hetvenes évek végén volt tagja a legendás zenekarnak, most ismét vele áll fel a Sabbath. Lesz új lemez és turné is.
  November 11-én Los Angelesben bejelentették: a Black Sabbath eredeti felállása 33 év után ismét összeáll. Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Bill Ward és Geezer Butler utoljára a hetvenes évek végén zenéltek együtt, mielőtt megváltak a frontembertől.A pénteki sajtótájékoztatón megjelent Rick Rubin sztárproducer is, aki a készülő lemez munkálatainál segédkezik majd.
  “Éppen itt volt már az ideje” – kommentálta Ozzy az újrakezdést, Tony Iommy pedig hozzáfűzte: a tagok érezték, hogy ez egy “most vagy soha” szituáció volt, és ők a “most”-ra szavaztak.
  A készülő lemezről hét-nyolc szám már el is készült, az album jövő ősszel  jelenik meg. A visszatérő koncert a 2012-es Download fesztiválon esedékes, majd  világkörüli turnéra indul az együttes.
  Geezer Butler szerint szenzációsak az új számok, Rick Rubin azonban visszafogottabban fogalmazott, szerinte a dalok megírásának fele még hátra van, de az eddigi eredmények valóban biztatók.
  (NME)
  est.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.