300 program a debreceni Campus Fesztiválon

Date:

Több, mint 300 programmal, köztük Bob Sinclar, a Karamelo Santo vagy a Boban Markovic Orkestar koncertjével várják az érdeklődőket az idei Campus Fesztiválra július 21-től 25-ig a debreceni Nagyerdőbe. A fesztivált július 21-én (a nulladik napon) a Lovardában a Lincoln, a Fish!, a Turbo, a Kiscsillag és Ludmilla koncertje vezeti be. Az idei Campus-helyszínek mellett újdonságként Debrecen főtere is szolgáltat programokat; a fesztivál idején előmelegítő koncertek várják a városban korzózókat. A tehetséges debreceni zenekarok mellett itt lép fel Kowalsky meg a Vega és a P. Box is – közölték a szervezők.
A Campuson július 22-én a hazai könnyűzene történetében először lesz együtt látható-hallható az idén 20 éves Republic és a 30 éve alakult Edda. A hazai könnyűzenei színtér élvonala és a feltörekvők nyolc színpadon lesznek láthatók; fellép a Budapest Bár, a Tankcsapda, a Besh o drom és utolsó debreceni koncertjét adja a Kispál és a Borz. Játszani fog a Nagyerdőben a Supernem, az Irie Maffia, az Ocho Macho, vagy a Hiperkarma nyomdokába lépő Biorobot is.
 Lesz ezen túl dumafesztivál Kiss Ádámmal, Kőhalmi Zoltánnal, Lorán Barnabással, Hadházi Lászlóval, Beliczai Balázzsal és Hajdú Balázzsal, a Pódium színpad kínálatában pedig dzsesszkoncertek, folk előadók, és mozi is lesz.
 A Campus Fesztivál programhelyszínei közül kiemelkedik az idén bemutatkozó Science Lounge, ahol egy exkluzív kivitelű sátorban délutánonként tudományos beszélgetések és interaktív kiállítások, este pedig hangulatos dzsesszmuzsika várja a látogatókat.
MTI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...