3 éves a Blues Café

Date:

A Török Ádám és a Mini Trió akusztikus klubja január 21-én ünnepli harmadik születésnapját a Budavári Művelődési Házban. A jubileumi koncerten régi és új Mini dalok is felcsendülnek, valamint Ádám és Misi új albumát is bemutatják.
Török Ádám, a Mini együttes frontembere az Ifipark, a Tabán, és a Bemrockpart főszereplőjeként bevéste a nevét a magyar rock történetébe, csaknem 900 alkalommal lépett fel a Bemrockparton. A magyar progresszív blues-rock egyik meghatározó alakja január 21-én 19 órától ad elektronikus blues fusion koncertet barátjával, a zongoravirtuózNémeth Károllyal, valamint a kiváló szájharmonikás Horváth Mihállyal és némi diszkrét elektromos kísérettel – írják ajánlójukban a szervezők.
A kétszer 50 perces koncerten Ádám és Misi új lemezét, az Éjszakai utazásokZeneországban című light electronic albumot is megismerhetik az érdeklődők, akik a fuvola-, ének- és zongoraszólók mellett szájherfli villanásokat is hallhatnak majd japán elektronikus kísérettel. Az este érdekessége, hogy Misi fotókiállítását is megtekinthetik a vendégek.
kultura.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...