Monday, September 27, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  3 éves a Blues Café

  A Török Ádám és a Mini Trió akusztikus klubja január 21-én ünnepli harmadik születésnapját a Budavári Művelődési Házban. A jubileumi koncerten régi és új Mini dalok is felcsendülnek, valamint Ádám és Misi új albumát is bemutatják.
  Török Ádám, a Mini együttes frontembere az Ifipark, a Tabán, és a Bemrockpart főszereplőjeként bevéste a nevét a magyar rock történetébe, csaknem 900 alkalommal lépett fel a Bemrockparton. A magyar progresszív blues-rock egyik meghatározó alakja január 21-én 19 órától ad elektronikus blues fusion koncertet barátjával, a zongoravirtuózNémeth Károllyal, valamint a kiváló szájharmonikás Horváth Mihállyal és némi diszkrét elektromos kísérettel – írják ajánlójukban a szervezők.
  A kétszer 50 perces koncerten Ádám és Misi új lemezét, az Éjszakai utazásokZeneországban című light electronic albumot is megismerhetik az érdeklődők, akik a fuvola-, ének- és zongoraszólók mellett szájherfli villanásokat is hallhatnak majd japán elektronikus kísérettel. Az este érdekessége, hogy Misi fotókiállítását is megtekinthetik a vendégek.
  kultura.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.