August3 , 2021

  DOBRÁDY ÁKOS ÚJRA A CSÚCSON!

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Dobrády Ákos az elmúlt év végén telt házas koncertet adott Budapesten a SYMA Csarnokban, amely szólókarrierjének egyik kiemelkedően fontos állomása volt. Az alkalomhoz megfelelően fantasztikus színpadképpel, világszínvonalú látvánnyal kápráztatta el a publikumot.
  “Csodálatos érzés volt látni a közel hatezer embert, ahogy a színpadra érkezésemet követően hatalmas ovációval köszöntött. Lelkesedésük a buli végéig kitartott, nem volt olyan dal, melyet ne egy emberként énekeltek volna velem. Örülök, hogy tudtam valami olyat adni ezen az estén, ami sokáig megmarad bennük, és sikerült érzelmekkel feltölteni őket a következő évre. Ezért érdemes ezt csinálni. Remélem, még sok ilyenben lesz részünk. Ha Ők jönnek, én készen állok” – meséli Dobrády Ákos
  A kétórás show műsor bővelkedett érdekességekben. Megemlékeztek a POP Királyáról egy Jacko imitátor segítségével. A “Te vagy a hangszerem” című dalban Ákos unokahúga, a Győri balett harangozó díjas művésze, Cserpák Szabina táncolt gyönyörű mozgásával betöltve a hatalmas színpadot. Aztán Inti érkezett, és felidézték a TNT-koncertek hangulatát. Ebben a felfokozott hangulatban csendült fel a nagysikerű új duettdal, a “Szerelemre hangolva”. Emilia mind hangjával, mind bájos természetével lenyűgözte a közönséget: több ízben magyarul szólt, mint pl. “Jó itt lenni” vagy “Boldog új évet” és természetesen magyarul is énekelt. Sokak szerint ezen az estén az énekesek nemcsak hangban, de látványban is egy párt alkottak.
  A koncert az utolsó dallal sem ért véget, hiszen Dobrády Ákos a jegyhez ajándékként párosuló “Közelebb egymáshoz” című új albuma hamarosan hivatalosan is kapható lesz az estéről készült DVD felvétellel kiegészülve.

  spot_img