July24 , 2021

  2011 Magashegyi módra: Kislemez, nagylemez és a többiek

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Az Ezer Erdőben tett kirándulás után 2011 sem a pihenés  éve a Magashegyi Undergroundnak, amit már az év elején kiadott Ezer Város című tükörlemez is sejtetett.  A tavasz örömére máris itt egy újabb dalcsokor – a Ragyogás című 4 számos onlinemaxi, amit élőben április 16-án hallhatunk az A38-on és utána több vidéki városban is. Ez azonban még csak az év első fele, a Ragyogás ugyanis előfutára a második Magashegyi nagylemeznek, amit az ősz végén máris kezünkben és lemezjátszóinkban tarthatunk.

  Az április 11-én debütáló kislemez az Ezer Városhoz hasonlóan nem fizikai formában jelenik meg, hanem mindenki számára ingyenesen letölthetően. Így csak egy erős net kell ahhoz, hogy besüssön bárki otthonába vagy autójába a Magashegyi Ragyogás.

  A dalok szövegei a szerelem kettős természetéről szólnak, ami olyan mint a Nap – hol jól esik a melegében fürdőzni, hol fájón perzselnek a sugarak… A zenéről pedig: „Hangzásában mindenképpen a 2011 végén megjelenő második nagylemez vonalát mutatja be, ami szemben az Ezer Erdő nyugodt, folkos hangulatával egy jóval erőteljesebb anyag lesz, olyan, amilyet a koncerteken hallhatnak tőlünk. Az új irány tehát keményebb, elektronikusabb, sok ütős, húzós tempó.” (Fodor Máriusz)

  Erről személyesen is meggyőződhet bárki április 16-án az A38-on, ahol az új dalok is hallhatóak lesznek, valamint néhány régi szám friss, tavaszi ruhában áll a nagyérdemű elé.  Az ünnepi estének nemcsak az új szerzemények lesznek vendégei, ugyanis porondra lép a zenekarral Szalai Anesz és a szövegíró, Tariska Szabolcs is, valamint vonósok és fúvósok is színesítik a hangzást. De a vidéken élők sem maradnak Magashegyi Underground nélkül, hiszen tavasszal több városban is fellép a zenekar, valamint a legtöbb nyári fesztivál programjában megtalálhatóak lesznek.

  A tavaszi Magashegyi Ragyogás:

  Március 26. Zalaegerszeg, Grabowsky Club

  Április 8. Kecskemét, Technika Háza

  Április 16. Budapest, A38

  Április 22. Pécs, Pécsi Est Café

  Április 23. Szekszárd, Szekszárdi Est Café

  Április 30. Veszprém, VEN

  Május 5. Eger, Egri Főiskolás Napok

  Május 10. Gyöngyös, Mátra Művelődési Ház

  Május 13. Szombathely, Művelődési és Sportház

  Május 14. Sopron, Hangár

  spot_img