July24 , 2021

  15 éves a Hooligans

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A tizenötödik jubileumát ünneplő HOOLIGANS zenekar új honlappal, új videóklippel, válogatáslemezzel és dokumentumregénnyel készül az évfordulóra. A májusban induló országos turnén, valamint a december 11-i ünnepi koncerten az elmúlt másfél évtized legnagyobb slágereiből válogatnak majd. Születésnapi meglepetésként az extravagáns ékszereiről ismert THOMAS SABO első hazai nagykövetének a HOOLIGANS zenekart választotta.

  A tizenötödik jubileumát ünneplő HOOLIGANS zenekar hatalmas lendülettel vette bele magát a megújulásba: ennek első jeleként újjászületett a hivatalos honlap, a http://hooligansweb.hu/, amely a továbbiakban minden zenekarral kapcsolatos tartalmat összefoglal. A rajongók nagy örömére elkészült a „8-szemközt” második videója is: az „Illuzió” után a „Küzdj az álmodért” című dalhoz forgattak klipet.
  A készülő válogatáslemez előszeleként már a „8-szemközt” című albumra is felkerült két korábbi sláger, a „Paradicsom” és a „Várok rád” újraértelmezett verziója – az elmúlt évek legnagyobb slágereit ugyanis egy dupla válogatáslemezen foglalják össze, ami októberben fog megjelenni az EMI kiadónál. A jubileumi évre a HOOLIGANS egy különleges turnéval is készül, ami május elsejétől indul országszerte: a másfél évtized legkedvesebb dalaiból álló műsort a turnét záró, 2011. december 11-i ünnepi koncerten is előadják a Budapest Sportarénában.
  Az elmúlt évek izgalmas és fordulatos történeteit Zoltán János író egy gazdagon illusztrált dokumentumregényben foglalja össze. A könyv lapjain közeli rálátást kapunk a zenekar tagjainak személyiségére és életére, valamint az egyéniség, a stílus, a szövegvilág, a háttérmunka és az előadásmód összefüggéseire.
  Születésnapi ajándékként az extravagáns ékszereiről ismert THOMAS SABO nemzetközi ékszermárka az első magyarországi nagykövetének a HOOLIGANS zenekart választotta: Ördög Tibor “Csipa”, Tóth Tibor, Kiss Endre “Endi” és Késmárki Zsolt a  nyilvános fellépések alkalmával ezentúl a THOMAS SABO vadító és különleges ékszereit viseli majd.

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YWt5oQCeGHw&feature=player_embedded[/youtube]

  mymusic.hu

  spot_img