Loreen: ‘Euphoria’ – VIDEOPREMIER

Date:

Loreen_2010_2Miután megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, Loreen most útjára indítja az óriási slágerhez, a “Euphoria”-hoz készült videoklipet is! A dal már több mint félmilliós eladással rendelkezik nemzetközi szinten, és látványosan száguld a legtöbb európai slágerlista csúcsa felé is.

A videót a négyszeres Swedish Grammy-jelölt Marcus Söderlund rendezte, aki korábban dolgozott már együtt olyan előadókkal is, mint a The XX, Lissie vagy Miike Snow. A klip a Stockholmhoz közeli erdőben játszódik, ahol a szépséges Loreen könnyedén kel át mind a négy évszakon, különböző csodás természeti elemekkel körülvéve. Ezáltal a készítők “a mindannyiunkban szunnyadó varázslatos erőt” szerették volna lencsevégre kapni.

Loreen az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Bakuban (Azerdbajdzsán) mutatta be dalát, és azonnal a zsűri kedvence lett: minden idők második legmagasabb pontszámával nyerte meg a versenyt, miközben Európa-szerte nagyjából 120 millióan követték nyomon a szereplést.
“Ez teljesen hihetetlen” – mondta röviden, győzelme után. – “Nem vagyok egy nagy partiarc, de ma alaposan kirúgok a hámból! Nagyon keményen dolgoztunk ezért már régóta.”
Loreen jelenleg a nagylemezén dolgozik, de a “Euphoria” már letölthető önálló dalként, és elektronikus kislemezként, amely tartalmazza a dal eredeti verzióját, az instrumentális változatot, illetve Carli, a 7th Heaven és WaWa remixeit is.
Íme a klip:

 
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...