Klippremier: Fekete Dávid – Bennünk él

Date:

Különleges produkció 120 fős tánckarral és speciális filmes elemekkel

Megjelent Fekete Dávid legújabb dala “Bennünk él” címmel, melynek szövegét is ő maga írta. Dávid elmondása szerint ez a felvétel kiemelt szerepet tölt be pályafutásában. A klip elkészítésére egy salgótarjáni játékfilmes csapatot kért fel.

A videoklip sajátossága, hogy Magyarországon egyedülálló látványtechnikával készült. A több mint 3 perces zenei videóban egy több mint 120 fős tánckartölti meg rendkívül látványos koreográfiával a monumentális helyszínt. A kisfilm rendezője, Szalkai Péter szerint olyan egyedi, eddig még nem látott produkciót kívántak létrehozni, mely amellett, hogy időtálló, messzemenően támogatja a zene által keltett benyomásokat. Így a klipben, egy indusztriális revűt láthatunk óriási tánckarral és egy fantasztikus, összehangolt produkcióval.

A látványos táncmozdulatokonvilágversenyeket nyert koreográfusok és táncosokdolgoztak: Juhász Amarilla és Kéri Szabolcs (koreográfia), valamint Korponai Gréta és Földi Bálint (táncosok). A produkció vizuális tervezése és kivitelezése a Systron Digital Pictures munkája. Ez a független filmes csapat, az elmúlt években már több szakmai elismerésben is részesült. A forgatás technikai lebonyolításáért a Lorcho Média felelt, producere Lorkó Dávid volt.

Fekete Dávid “Bennünk él” című klipje már megtekinthető a YouTube-on. Emellett szintén elérhető egy videointerjú az énekessel az új produkcióval kapcsolatban.

[youtube width=”500″ height=”300″]eQvE1KfjcXw[/youtube]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...