Sunday, October 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Halott Pénz :”Mikor meglátom az otthonomat, tudom miért vágytam haza”

  Nyolc hónap kihagyás után nyáron vadonatúj slágerrel tért vissza a Halott Pénz – az Otthon egy valódi szerelmeslevél a zenekar szülővárosához, Pécshez.
  Régóta érlelődött bennünk egy dal, ami a kezdetekről, a családról, felnövésről, gyerekkorról, de közben kicsit a Halott Pénz történetéről is szól. Ennek lett a gyűjtőneve az Otthon, amivel egyrészt Pécs felé, másrészt a családjaink felé is szerettünk volna adózni. Szerencsés együttállás, hogy idén 650 éves a Pécsi Tudományegyetem, amire egyrészt büszkék vagyunk, másrészt a zenekar nagy része ott végzett. Így jött az ötlet, hogy a magunk módján kivegyük részünket ennek megünnepléséből” – mondja Marsalkó Dávid, a legfrissebb Halott Pénz szerzemény kapcsán.
  Az Otthon képsorait néhány héttel korábban, a baranyai megyeszékhelyen forgatták, és az ikonikus pécsi helyszínek (Széchenyi tér, Király utca, TV torony) mellett több olyan hely is szerepel, ami a zenekartagok számára bír fontos jelentéssel. A csapat dobosa, Varga Mátyás például abban az általános iskolában végzett, ahol a klipben focimeccset játszanak, de megjelenik a PTE Orvostudományi Kara is, ahová Márk – és a Közgazdaságtudományi, ahová Dávid járt.

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.