Elkészült a főváros új himnusza, a Budapest Lovin’

Date:

Budapest, 2013. február 1. – Már minden jelentősebb digitális áruház kínálatában elérhető az olasz származású rapper és dalszövegíró, Fabreeze első önálló kislemeze Budapest Lovin’ címmel. A magyar hip-hop élet feltörekvő egyénisége két nyelven is rappel és ír dalokat: angolul és olaszul.

Habár a most megjelent Budapest Lovin’ Fabreeze első önálló dala, a rapper nem teljesen ismeretlen a magyar zenei életben. A közönség emlékezhet rá a Király Viktorral közösen készített Crazy című dalból: a két – angolul kiválóan beszélő zenész produkciója – pillanatok alatt meghódította többek között a Rádió 1 toplistáját. De a budapesti és vidéki klubok közönsége is számtalanszor találkozhatott már Fabreeze-vel, ahogy a Viva Comet 2011-es gálájának nézői is előben láthatták a rappert a színpadon.

Fabreeze első önálló dalához az ihletet országunk fővárosának, Budapestnek a lenyűgöző szépsége adta. A Budapest Lovin’ egy vallomás arról, hogy hogyan és miért szeretett bele ebbe a kelet-európai fővárosba.

Fabreezet az a RareLines Music kiadó képviseli, melynek tagjai között találjuk többek között Kassai Róbert zeneszerzőt (Cserháti Zsuzsa: Hamu és gyémánt), Ivancsics Bence hangmérnököt (egyben a Budapest Lovin’zeneszerzője) – és Tőzsér Attilát (hangmérnök, producer). A dalt először a Nyócker 8D című film nézői hallhatták, a Budapest Lovin’ ugyanis az animációs film egyik betétdala volt.

A track már elérhető  többek között az iTunes, az Amazon, a Spotify, a Nokia Music, a Rhapsody és a Google Music kínálatában. A magyar és nemzetközi rádiók zenei szerkesztői február elején kapják kézhez a dalt.

További információk a Rarelines Music weboldalán: www.rarelinesmusic.eu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...