Monday, September 27, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Sziget – White Lies és Tankcsapda a fesztivál zárónapján – ELŐZETES

  A White Lies, a Manic Street Preachers és a The National lép fel ma a Sziget nagyszínpadán, a rock-metál színpadon pedig a Tankcsapda várja a közönséget a fesztivál zárónapján.

      A Sziget zárónapján, vasárnap a nagyszínpad a Mariachi El Bronx különleges mexikói zenéjével indul, ezután a korábbi Szigetek egyik kedvence, az amerikai Gogol Bordello cigányzenés etno-punkja jön, majd az igényes kamarapopot játszó, szintén amerikai The National.
  Este a tavalyelőtti Szigeten óriási sikert aratott walesi Manic Street Preachers játszik a nagyszínpadon, ahol az utolsó koncertet a brit White Lies adja, amely szintén visszatérő vendég a fesztiválon.
  Ma lép fel a világzenei nagyszínpadon a kanadai country-blues formáció, a Cowboy Junkies is, a rock-metal nagyszínpadon a Tankcsapda, az MR2 színpadon pedig a Vad Fruttik és a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO).
  A színház- és tánc színpadon táncos és zenész találkozását, Ladányi Andrea és Borlai Gergő BL című előadását láthatja a közönség. Fidelio Octopus összművészeti helyszínen Garaczi László Ovibrader című drámáját a Pillanat Színház adja elő a Sziget zárónapján 17 órakor, Bagó Bertalan rendezése a “férfi lélek legbelső bugyraiba” kalauzolja a nézőket.
  A Sziget-záróbulit hagyományosan Müller Péter Sziámi és barátai közreműködésével tartják hajnalban az Open-Civil színpadon.

  MTI

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.