August2 , 2021

  Sziget – Magyar fellépő a csütörtöki programból: colorStar

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Legjobb dalait fogja előadni a Sziget fesztiválon csütörtökön az idén tizenötödik születésnapját ünneplő colorStar zenekar: a csapat csütörtökön az A38-wan2 színpadon 18.40-kor lép a közönség elé.

      “Végigmegyünk a régi slágereken és az elmúlt évek legjobb dalain, ugyanakkor biztosan elhangzik egy-két dal az ősszel megjelenő EP-nkről is” – mondta Keleti András, a colorStar énekes-gitárosa az MTI-nek.
  A zenekarban a frontember mellett Farkas Zoltán dobol, Szalay Péter gitározik, Szinovszki Márton játszik billentyűs hangszereken, de vannak állandó közreműködők is: Somogyi Ferenc basszusgitáros és Soós Tamás (Csonti) szaxofonos.
  Keleti András kifejtette, hogy a Szigeten fellépni mindig kiszámíthatatlan, “ráadásul nehéz elérni a jó hangzást”. Mint felidézte, volt már jó néhány kiváló bulijuk a fesztiválon, igaz, olyan is akadt, amikor nem telt meg a sátor.
  “A hangosítás csak akkor működik jól, ha tele van a színpad előtti tér” – magyarázta.
  A colorStar születésnapi évéről elmondta, hogy nagyon sűrű hónapok állnak mögöttük, és hasonlóan mozgalmasnak ígérkezik az elkövetkező időszak is. Heteken belül boltokba kerül egy colorStar-számokat tartalmazó remixalbum, erre tizennégy zenész – például Dj Jutasi, az Óperentzia zenekar, Secta Chameleon, Anorganik – készített feldolgozásokat. “Hirdettünk egy remixversenyt is, ennek győztese, a Gargaj néven alkotó programozó készítette a tizenötödik tracket” – mondta Keleti András.
  Már készülnek a számok az új stúdióalbumhoz is, amelynek megjelenése 2012-ben várható.
  “Gyűlnek az anyagok, de nem akarjuk elkapkodni a lemezt. Arra törekszünk, hogy az utóbbiaknál egységesebb, koncepcionálisabb legyen” – szögezte le a frontember, aki kitért arra is, hogy terveik szerint az új albumon az énekcentrikus daloktól visszatérnek a gyökerekhez, az “utaztató zenékhez”.
  Keleti Andrásék a jövőben szeretnének lemezt készíteni a colorkeStar nevű formációjuk dalaiból is.
  “Voltaképpen egy külön zenekarról beszélünk, ami az MR2 Akusztik felkéréséből nőtte ki magát. Áthangszereltünk colorStar-dalokat, megkerestük a legjobb hagyományos hangzást, és kivettük a szekvenszert” – mondta az énekes-gitáros, aki arról is beszámolt az MTI-nek, hogy nemrég kifejezetten a hagyományos hangszerekre is dalokat kezdtek írni, ezekből állna az album anyaga.

  MTI

  spot_img