Saturday, October 16, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  VARGA VIKTOR: LEHET ZÖLD AZ ÉG…

  “Lehet zöld az ég és lehet kék a fű…” – és innen szinte minden zeneszerető tudná folytatni a dalszöveget, hiszen Varga Viktor bemutatkozó kislemeze az év legnagyobb magyar slágerévé avanzsálódott. Aki esetleg csak a dalt ismeri és az előadót nem, annak álljon itt egy kis összefoglaló, honnan is érkezett ez a rendkívül tehetséges ifjú énekes.
  A tehetségkutató versenyek valódi győztesei csak bizonyos idő elteltével derülnek ki igazán. Varga Viktor ugyan nem nyerte meg a “Csillag Születik” vetélkedőt, de énektechnikájával, előadásmódjával, külső megjelenésével komoly feltűnést keltett a mezőnyben. Az említett jelzők nem kerülték el a Magneoton lemezkiadó figyelmét sem, sőt több zenei producer is kivetette a hálóját Varga Viktorra, de a legjobb zenei ötlettel Szabó Zé rukkolt elő, aki a Los Angelesben élő zeneszerző-pruducerrel, Kelemen Hubával közösen készítette el az első kislemezt “Lehet zöld az ég…” címmel!
  A dalban olyan világhírű művészek szerepelnek, mint Bijon Watson (trombita – Natalie Cole, Michael Bublé, Alicia Keys, Prince, Mariah Carey), Lyman Medeiros (bőgő – Michael Bublé) és Blake Paulson (dob – Miley Cyrus, Jonas Brothers). Természetesen igazságtalanok lennénk, ha nem említenénk meg ifj. Malek Miklós nevét is, aki zongorajátékával és a felvétel keverésével csodálatos munkát végzett.
  Varga Viktor valóban nagyszerű rajtot vett, hiszen mint a mesében, nagyon gyorsan történt minden. A single pillanatok alatt meghódította a MAHASZ Rádiós Top 40 játszási lista első helyét, ami fantasztikus siker, hiszen nagyon régen szerepelt magyar felvétel a dobogón.
  Viktor magasra tette a lécet, de a november 12-én megjelent debütáló albuma valószínűleg minden kétkedőt meg fog győzni arról, hogy Viktor sokkal több, mint egy “egyslágeres” előadó. A 11 vadonatúj felvételt tartalmazó korongon hamisítatlan pop slágerek hallhatóak, igényes hangszerelésben, kitörölhetetlen dallamokkal, Viktor egyedülálló előadásában. A szerzők között Szabó Zé, Kelemen Huba és Heincz Gábor (Biga) mellett ifj. Malek Miklóst is megtaláljuk, a közreműködők impozáns névsora pedig olyan sztárokat rejt, mint a Szinglik éjszakájával berobbant Adri és az RTL Klub műsorvezetője, Ördög Nóri.
  Hallgasd meg a lemez dalaiból készült egyveleget ide kattintva!
  A humoros, néhol meghökkentő CD-füzet is a rendkívül sokoldalú énekes munkája. Viktor nem csupán ötleteket adott a grafikusnak, hanem saját kezűleg rajzolta meg a vicces, rendkívüli kreativitásról tanúskodó rajzokat.
  A “Lehet zöld az ég…” egy laza, feelinges, izgalmas zenei megoldásokat tartalmazó slágergyűjtemény, mely valószínűleg további sikereket fog hozni az ifjú tehetségnek.

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.