¡Uno! – megjelent a Green Day új lemeze!

Date:

A Green Day az elmúlt hónapokban három albumon dolgozott egyszerre: Az ¡Uno! című korong mostantól megtalálható a boltok polcain, a további részek – ¡Dos! és ¡Tré! – pedig novemberben illetve januárban látnak majd napvilágot.
Az ¡Uno! című vadonatúj album a Grammy-díjas Green Day-lemez, a “21st Century Breakdown” utódja, és – immáron szokás szerint – Rob Cavallo producer segítségével készült.
“Életünk legkreatívabb szakaszába értünk. Most írjuk a legjobb zenéket, és a dalok egyre csak törnek elő belőlünk” – mondták a zenekar tagjai. “Nem egy, hanem rögtön három lemezt rögzítettünk. Minden dal tipikus Green Day-felvétel, minden érzelmi síkon. Nem tehetünk róla… baromi epikusak vagyunk!”
A felvezető kislemez, az “Oh Love” már forog a magyar rádiókban is, itt pedig megtekinthető a klip.
green-day-sajto-2A Green Day a világ egyik legnépszerűbb zenekara, karrierjük 1990-ben kezdődött, és sikerük azóta is töretlen. Olyan világslágereket írt a zenekar, mint a “When I Come Around”, az “American Idiot” vagy a “Boulevard of Broken Dreams”.
A csapat népszerűségét az is bizonyítja, hogy a Rovio nevű játékfejlesztő cég az ¡Uno! megjelenése kapcsán összeállt a zenekarral, és egy Green Day-meglepetésekkel tűzdelt teljesen új szériát dobott piacra az Angry Birds című hihetetlen sikereket elkönyvelt játékából, mely már világszerte elérhető.
Az európai rajongók legközelebb 2013. június 1-jén – az amerikai turné lezárása után – Londonban láthatják élőben a bandát.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...