Sunday, October 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Üdvözlet Szigetvárról címmel megjelent a 71PA zenekar első nagylemeze

  6502A lemez a Szigetvári életérzés nagyvilág felé történő közvetítésére vállalkozik, amely a 2016-os Zrínyi Emlékév kapcsán különösen aktuálissá teszi a zenei albumot. Az egységes kortárs műként értelmezhető lemezen a populáris rockzene és az alternatív zenei stílus keveredik a különleges szövegvilággal.
  Kritika
  A visszajelzések és kritikák pozitívan szólnak a mű egészét átható koncepcióról, kiemelve, hogy „a hallgatót már első lejátszáskor megfoghatja a dallamvilág és az érthető szöveg egysége. A letisztult gondolatiság és tartalmi mondanivaló az újrahallgatás igényét ébreszti fel, majd többszöri végighallgatást követően megnyílnak a mű valódi mélységei. Hamisítatlan populáris rockzene, ami nem nélkülözi műfaji gyökereit. Vigyázat ez nem az a zene, amit csak úgy át lehet pörgetni. Különösen jól áll neki a hangerő!” Személyes kedvencem a „Karmester” (Aradi Virág)
  Hallgatók
  A kritikus véleményével egybevág a lemezt végighallgatók közösségi portálokon megfogalmazott véleménye: Gyermekorvosi ajánlással Dr. Papp Gábor gyermekorvos: Sokadszor hallgatom végig, vezetés közben és nyugalomban is, nagyon-nagyon erős mind szövegileg, mind zeneileg. Gratulálok!”
  Elérhetőség
  A WMMD terjesztésében minden fontos online felületen elérhető az Üdvözlet Szigetvárról lemez, ami ez mellett fizikai formátumban CD-n is megjelent. A zenekar 2016 február 13-án lemezbemutató koncertet tart Szigetváron, a koncert után dedikálással egybekötött közönségtalálkozóra várják az érdeklődőket

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.