TÓTH GABI – ELÉG VOLT!

Date:

Öt év várakozás után végre elkészült a felfokozott érdeklődéssel várt második Tóth Gabi nagylemez!
Az “Elég volt!” című vadonatúj korongon többféle stílusú dal hallható: romantikus, lázadó, csajos és vagány. A CD-n megtalálhatóak olyan, már jól ismert slágerek is, mint a “Valami Amerika még” főcímdala, melyet Gabi Csipával (Hooligans) együtt énekelt, de természetesen az Anti Fitness Tomival készült duett sem maradhatott ki a repertoárból (“Mi a szívemen, a számon“).
A fentieken kívül természetesen számos új dal is hallható a lemezen, melynek zenei producere Szabó Zévolt, a szövegek pedig Molnár Tomi, az Anti Fitness Club frontemberének munkáját dicsérik. Az albumon található egy olyan szerzemény is, melyet Gabi és szerelme, Roli közösen készítettek. Roli nagy segítségére volt Gabinak a lemez elkészítésében, hiszen szinte az összes dalt ő dobolta fel.
A korong címadó dalához már leforgatták a videoklipet, amely rövid időn belül a VIVA Charton első helyét is megszerezte, sőt a Class FM-en a legtöbbet játszott magyar felvétel jelenleg, ráadásul a média részéről is rendkívül pozitív visszajelzéseket kapott.
BRAVO OTTO-díjas énekesnő új klipjében – miközben kaméleonként változtatja külsejét – egyszerre mutatja meg angyali és démoni arcát, sőt a dinamikus dalban több énje is csatát vív egymással. Az énekesnő a következőket nyilatkozta az új kislemez kapcsán: “Úgy érzem, hogy az új dalom, amely egy párkapcsolat útvesztőiről is szól, más értelmet is kaphat, bemutathatja azt a kettősséget, mely minden ember sajátja, ahogy harcol egymással a jó és rossz énje”.
Tóth Gabi vadonatúj albuma szeptember 10-én kerül a boltok polcaira.
Nézd meg az “Elég volt” című klipet az alábbi videoképre vagy ide kattintva!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...