The Stagger Rats | Fuzzy Fuzzy (A Kislemez)

Date:

2011. augusztus 6-án megjelent az Egyesült Királyságban már nagy népszerűségnek örvendő zenekar, a Stagger Rats első kislemeze – Fuzzy Fuzzy -, a Scorpio Leirure elnevezésű nagylemezről. Az Owen Morris producer segédletével létrejött album 14 számból áll – várhatóan 2011 őszén jelenik meg. Három kislemez és videóklip augusztus és szeptember folyamán fog megjelenni.
A Stagger Rats szülővárosa Edinburgh, azonban a közelmúltban a budapesti székhelyű WP Ents szerződtette a zenekart, így lett Owen Morris bevonva az albumkészítésbe. Morris aki korábban az első három Oasis-lemez mellett olyan nemzetközi együttesek albumain dolgozott, mint például a Verve, a View, Ash vagy a Kaiser Chiefs.
A banda friss, mégis időtlen zenéje elragadóan tükrözi a zenekar eredeti, konvencióktól mentes egyéniségét. Daniel, Callum, Jack, Craig és Kai gyermekkoruktól fogva együtt lélegzi és éli át a zenét. A hangzásuk szoros, harmonikus és jól felépített, átgondolt mondanivalóval. A színpadon a Stagger Rats utánozhatatlan.
A Stagger Rats két hónapon át Budapesten rögzítette az albumot és a három videóklipet, melyek mindegyike angol filmek eredeti hangulatát idézi. A videóklipek helyszíneiként szolgált a Brody House, a Pannonia Studio (a volt Warner Bros stúdió) és a Kincsem Palota, amely Budapest szívében éveken át adott otthont a híres Kincsem versenylónak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...