June17 , 2021

  SUGARLOAF – INSTANT KARMA

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A Sugarloaf a tizenhat éves fennállása alatt elért sikereknek köszönhetően mára a hazai popzene egyik ikonjává vált. A zenekar számai kivétel nélkül felkerülnek a slágerlistákra, közülük többet is beválasztottak minden idők legjobb magyar dalai közé. Közel négy évet kellett várni a Sugarloaf vadonatúj stúdióalbumára, de most végre megérkezett az “Instant Karma”!
  Az új korong több mint egy évig készült: a banda nem kapkodta el soha a lemezek készítését, mert a tagok azt vallják, hogy akkor lesz jó egy anyag, ha minél több mondanivaló és impulzus érik meg bennük. Folyamatosan törekednek az igényes megszólalásra és a tartalmasabb, mély mondanivalójú szövegekre. Ezért kellett ennyit várni az új Sugarloaf-albumra.
  Az “Instant Karma” egyfajta útmutató, a dalok nagy része – bár könnyed módon, mégis mély tartalommal – társadalomkritikát fogalmaz meg. Felgyorsult világunkban az emberek hajlamosak arra, hogy hamis eszméket, célokat hajszoljanak. Nem feltétlenül a számukra helyes karma szerint élnek – instant, könnyű célok vezérlik őket. Közben pedig észre sem veszik azokat az eszméket, amelyek valódi értékeket hordoznak. Persze nem kell megijedni, ezt a zenekar sajátos, pimasz, provokatív és ironikus formában osztja meg a hallgatókkal.
  A tagok véleményt formálnak a hazai celebvilágról a slágervárományos “Szervusztok Celebek” című dalban vagy a média által sugárzott, nem feltétlenül igazi értékekről a címadó “Instant Karma“-ban. Szó esik szerelemről klasszikus formában (“Neked!“), valamint kicsit fájdalmasabb, keserédes módon a “Hajnalig még van idő” folytatásaként is emlegetett, a rádiókban és zenecsatornákon már slágerként futó “Dolce Vita“-ban. Érdekesség még, hogy a lemezen feldolgoztak egy régi Neoton-klasszikust, a “Nyár van” című dalt is. Az album záróakkordjaként pedig a Viasat nagysikerű valóságshow-jának, az Éden Hotelnek a főcímdalát hallhatjuk.
  A Sugarloaf “Instant Karma”-ja egy nagyon jól sikerült poplemez tele fülbemászó slágerrel, hogy egész nyáron legyen mit dúdolnunk!

  Nézd meg a lemezről az első videoklipet, a “Dolce Vita“-t!

  spot_img
  Previous articleA The Baseballs újra támad!
  Next articleRobban a TNT