July30 , 2021

  Rihanna: Talk That Talk

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Mostanában sok helyen olvashattunk arról, hogy a hazánkban rendkívül népszerű, az Arénát is megtölteni képes barbados-i cicavirágot bedarálta a pop&roll életforma, bár nála nem a siker súlya okozta nyomás a kiváltó ok, egyszerűen csak a mágikus fehér csíkok börtönébe került, akinek emiatt szexéhsége is sokkal nagyobb lett. Ja, lemez is van.

  Remek a borító. Nyilván nem kell nagy koncepciót keresni mögötte, mégis remekül elkapja az énekesnő aktuális hangulatát: egy mámoros, begerjedt csaj néz ránk, aki még csak a húszas évei elejét tapossa, mégis mindent elért már, amit a mainstream popban el lehet. Ha tetszik, ha nem, van egy best ofra való slágere, ezért bátran megteheti, hogy drogmámorban úszva különféle hotelszobákban és turnéállomásokhoz legközelebb eső stúdiókban feljátszik néhány ötletet producer cimboráival, és mindezt azonnal ki is adja.   A Talk That Talk három éven belül a harmadik nagylemez, és bár akkora sláger nincs rajta, mint a Take A Bow, a Don’t Stop The Music vagy az Umbrella, mégis belesimul a diszkográfiába. A buli a dancehallos You Da One-nal kezdődik, majd egy erősen klubos darab jön (Where Have You Been), a Talk That Talkban Jay-Z köszön be, az érdekesebb tételek azonban csak ezután következnek.
  A Cockiness szétesett struktúrájával az egyik legjobb pillanat a fősodorban merésznek számító vérbő szövegével, míg a Nicki Minaj-t idéző Birthday Cake-et le is tekerik másfél perc környékén, amikor Rihanna épp azt mondja, hogy igényt tart a megbúbolásunkra. És még eztán is jön váratlan fordulat: a Drunk On Love például a The XX lemez intróját használja alapként.
  A Talk That Talk legnagyobb baja nem az, hogy sovánka a felhozatal, hanem hogy nem állnak össze a részek, mintha minden egyes ötletet rátettek volna, amiből dal született, szűrés nélkül. Ettől még lehetne színes a lemez, de nincs egy vezérfonal, ami összefogná a különálló darabokat, így azok szétgurulnak a táncparketten. Azt mindenesetre megteszi, amit a célközönség vár, így részükről nem lesz panasz, vagyis egy amolyan szintentartó lemezről van szó – azoknak, akik szinten akarnak maradni.

  est.hu

   

  spot_img
  Previous articleCompact Disco: Icon EP
  Next articleInna az élen