Saturday, October 16, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  MEGJELENT A TRANSFORMERS: DARK OF THE MOON FILMZENEI ALBUM!

  A Transformers: Dark of the Moon című filmzenei album Magyarországon egy különleges, európai verzióban került a polcokra. Olyan előadók szerepelnek rajta, mint a Linkin Park, a My Chemical Romance, a Taking Back Sunday, az Art of Dying, a Theory Of A Deadman, a Black Veil Brides, a Skillet, és a Mastodon (ők pl. egy ZZ Top feldolgozással, a “Just Got Paid”-del), ezen kívül új dallal jelentkezik a Paramore és a Goo Goo Dolls.
  Az “Iridescent” már a harmadik dal, amit Linkin Park aTransformers-hez ad. Az első filmben a “What I’ve Done”, a másodikban pedig a “New Divide” című szám volt hallható. Az “Iridescent”-hez készült videó itt megtekinthető. A Linkin Park ezt a számot a Transformers legújabb részének moszkvai premierjén is előadta, az erről készült felvételt itt megnézheted.
  Paramore a “Monster” című dalt írta a lemezre, amely az első kislemez a “Brand New Eyes” című, hihetetlen sikeres 2009-es Paramore-album óta.
  John Rzeznik a Goo Goo Dolls-ból pedig így nyilatkozik: “Mindig fantasztikus élmény egy ilyen lélegzetvételű dologban részt venni.” A zenekar szintén vadonatúj dallal, az “All That You Are“-ral került a lemezre.
  A június végétől vetített, az év legnagyobb durranásának tartottTransformers 3-ban Shia LaBeouf, John Turturro, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Rosie Huntington-Whiteley, Patrick Dempsey, John Malkovich és Frances McDormand játsszák a főbb szerepeket. A rendező pedig ismételten Michael Bay.
  Amikor a Föld múltjának egy titokzatos eseménye berobban a jelenbe, az olyan nagy háborúval fenyegeti bolygónkat, hogy még a Transzformerek sem lesznek képesek megmenteni minket. A nagy sikerű sorozat harmadik része minden eddiginél nagyobb izgalmakat és látványosságot ígér.

  Hallgass bele a “Transformers: Dark of the Moon” filmzenei album dalaiba!

  Linkin Park – Iridescent (Exclusive Remix)
  Paramore – Monster
  My Chemical Romance – The Only Hope For Me Is You
  Taking Back Sunday – Faith (When I Let You Down)
  Staind – The Bottom
  Art Of Dying – Get Thru This
  Goo Goo Dolls – All That You Are
  Theory Of A Deadman – Head Above Water
  Black Veil Brides – Set The World On Fire
  Skillet – Alive & Awake (Exclusive Remix)
  Mastodon – Just Got Paid
  Beatsteaks – House On Fire

   

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.