Megjelent a BEST OF MULATÓS 7.

Date:

Mulatos 7 front v2 másolata sKA mulatós-zenét lehet szeretni és utálni, de egy biztos, hogy  népszerűsége töretlen, mióta néhány évtizede lakodalmas rock, majd mulatós diszkó néven berobbant a köztudatba. Tagadhatatlan, hogy azon a mélyponton is, ami a  lemezeladást már évek óta jellemzi, a gyermek kiadványok mellett az egyetlen műfaj, amit még megvásárolnak  azok, akik elvből, jóérzésből vagy egyszerűen hozzánemértésből nem töltik le az internetről. Mondhatni válság ide vagy oda de van rá igény  és ha jó a dalok kiválogatása, előadása, és korszerű a hangszerelés akkor  bizonyos, hogy  betölti funkcióját, vagyis  szórakoztat, jó kedvre derít, mert ez a műfaj csak ennyit akar…

Így van  ez a Dancs Market Records most megjelent válogatásalbumával, amely a Best of mulatós 7. címet viseli és a sorozat immár hetedik éve a  legnépszerűbb magyarországi és erdélyi mulatós előadók dalait tartalmazza.

A műfaj legismertebb sztárjai a kiadványt évről–évre megtisztelik legfrissebb, legmenőbb dalaikkal. Most is így van: Kaczor, Jolly Románcok és Suzy, Tibó, Postás Józsi, Csocsesz, a Szimpla Kárpáciolyan dalokat hoztak, amelyeket azonnal meg lehet szeretni. Baby Gabi, Henna, és az egyre szebb sikereket elérő szatmári  duó, a Bertici fivérek, az előadóként és műsorvezetőként jól ismert Sihell Ferry szerzeményeivel bizonyára a legtöbbet játszott előadók között  lesznek. De ne hagyjuk ki a sikervárományos Kristóf Katalin és Milán hangulatos népdalfeldolgozását, az Insect  bogarak, vadiúj lakodalmas  paródiáját sem. Robertó, a mulatós masszőr (mert ilyen is van!) az ifjú szívtipró Daavid, Klasz Andreas, Szega  és Frédó, a közkedvelt Robi Köszi, valamint Mc.Papa feat Geppa, Tomi -valamennyien sikeres visszatérői a sorozatnak. Igaz, vannak debütálók is, V-Zoy, és a  profi  Hidvégi Band, – már most biztos, hogy fogunk róluk még hallani…

Ha arra gondoluink, hogy a magyarországi kiadók  nem igazán kényeztettek el az utóbbi időkben mulatós válogatásalbumokkal, akkor azt mondhatjuk, hogy nekünk ez az év is jól keződött.

Megvásárolható a  zeneboltokban, könyvesüzletekben, a Mol töltőállomásokon, vagy megrendelhető a 0267-352151 valamint a 0744-645710 telefonszámokon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...