Mátyás Attila – Újra kezded… Itt az új album!

Date:

Négyévnyi szünet után új albummal jelentkezik Mátyás Attila, amely a sokatmondó „Újra kezded” címmel lát napvilágot. Lemezbemutató koncert és megjelenés előtti dedikálás július 2-án az A38 hajón.

Mátyás Attila, az F.O.System, a Sex Action és az Agnus Dei zenekarok énekes/gitáros frontembere 2001 óta önálló előadóként, Mátyás Attila Band nevű csapatával lép fel. 2003-ban jelentette meg első albumát A Föld és az Ég címmel, majd ezt követte 2007-ben a Mélyen, júniusban pedig érkezik a legújabb lemez, az Újra Kezded.
Az új anyag az előző album erőteljes zenei irányvonalának folytatása: lendületes, modern gitárzene fülbemászó, érdekes dallamokkal, és természetesen a már megszokott mélyebb mondanivalójú szövegekkel. A lemezen hallható tíz dalon természetesen érezhetőek Mátyás Attila zenei munkásságának korábbi mérföldkövei: az F.O.System elszállós hangulatai, az Agnus Dei lüktetései, vagy a Sex Action nyers, és húzós gitártémái, de pont ettől válik az egész egy nagyon is élvezhető különleges egységgé.
A Collective Art gondozásában megjelenő album speciális kiadvány, melynek különlegessége, hogy az új anyag mellé a vásárlók ajándékként kapják az előző, Mélyen című lemezt is, ami kereskedelmi forgalomban korábban nem volt kapható.
A lemezbemutató  koncert júnlius 2-án az A38 állóhajón lesz, ahol a csapat 2008-ban a The Mission és 2010-ben a New Model Army előzenekaraként is játszott.  A koncert napján itt lehet először megvásárolni – még a boltokba kerülés előtt – az új CD-t, amit a koncert után a zenekar dedikál.
Ezen az estén, a még egy gitárossal kiegészülő zenekar a szokásosnál hosszabb programmal áll a közönség elé, melyben az új album dalai mellett a régi, jól bevált slágereket is hallhatja majd a közönség.
Mátyás Attila Band:
Mátyás Attila – ének, gitár
Bense Sándor – basszusgitár, vokál
Gerő  Balázs – dob, vokál
Közreműködik:
Farkas Töpi – gitár, vokál
Mátyás Attila Band „Újra kezded” lemezbemutató koncert
2011. 07. 02.
Budapest A38 hajó
Kapunyitás – 19:00
Koncertkezdés – 20:00
Mátyás Attila hivatalos oldala
Mátyás Attila a Facebookon
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...