MAGNA CUM LAUDE – JUBILEUM

 A koncertalbum 2 CD-n és DVD-n már a boltokban!
Hazánk jelenleg egyik legdivatosabb és legsikeresebb zenekara, a MAGNA CUM LAUDE idén ünnepli első igazi jubileumát. A megalakulás 10. évének tiszteletére szervezett koncert hatalmas sikert aratott mind szakmai berkekben, mind a 4000 koncertlátogató örömére. Az élményt most újra átélhetjük egy különleges 2 CD-s, illetve egy DVD kiadványnak köszönhetően.
Az ünnepi évet és megkérdőjelezhetetlen diadalt megelőző első évtized állhatatos munka és kitartás előzte meg. Az 1999-es alakulást követően évek teltek az induló zenekarokra jellemző protokoll-körökkel, kiadói kilincseléssel, tehetségkutatós megmérettetéssel. A kislemez-sikereket követően az igazi áttörést a 2006-os “Minden állomás” album jelentette, amely már aranylemezt és Fonogram-díjakat hozott a bandának. Az ezt követő út már sikerrel lett kikövezve. A Magna Cum Laude zenekar mára az ország legnagyobb fesztiváljain és koncerthelyszínein játszik és ezzel párhuzamosan ezerszám adja el lemezeit, mely bármelyik mai aktív együttesnek büszkeségére válna.
A jubileumi évet már címében is ünneplő negyedik sorlemez, a “999″ június 5-i megjelenése egy napra esett a Nagy Születésnapi Bulival. A lemez három hétig vezette a MAHASZ albumlistát és még jelenleg, 4 hónap elteltével is a Top 40 középmezőnyét erősíti! A Petőfi Csarnok Szabadterén rögzített születésnapi koncert hangulata november 6-tól minden rajongó számára újra és újra átélhetővé válik.
A hamisítatlan Magna-hangulatot a nagykoncerten vonós és fúvós szekció erősítette, amely csodálatos élő atmoszférával szólaltatta meg a “Te légy most”, a “Színezd újra”, a “Visszhang”, az “Átkozott nők”, a “Vidéki sanzon”, a “Pálinka dal” című dalokat és a megannyi további Magna-slágert. A zenekarra jellemző műfaji kalandozásokat mi sem bizonyítja jobban, mint hogy milyen csodálatosan illeszkedtek a dalokba a meghívott vendégek karakterei, Lukács Laci rocksztár éppúgy, mint a mulatós zene királya, Márió.
A banda várva várt első koncert DVD-je, illetve a rendkívül rajongóbarát áron a boltok polcaira kerülő dupla koncert CD-je minden bizonnyal a karácsonyi piac sikertermékei!

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Advertisment

Latest posts

Rácz Gergő a magyar rádiós slágerlista történetének új rekordere

18 hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című...

Jamie xx új klubslágere a négy fal között is felrázza az ember testét és lelkét

James Thomas Smith, ismertebb művésznevén Jamie xx nemcsak a melankolikus slágergyár, a The xx formációjával tette fel magát a zenei térképre, hanem elektronikusabb vizekre evezve szólóelőadóként is egyre...

Hatodik tagot keres a 4S Street zenekar!

Nem kell megijedni, nem a zenekar újraszervezéséről van szó, a srácok csupán előrukkoltak egy ötlettel, ami kicsit megmozgathatja a zenélni vágyók fantáziáját. Egy saját...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

WordPress › Error

There has been a critical error on your website.

Learn more about debugging in WordPress.