Sunday, October 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Kislemezt jelentetett meg a Budapest Voices

  Három dalt tartalmazó kislemezt jelentetett meg a Budapest Voices. A Tankcsapda, a Quimby, valamint a Kispál és a Borz átiratok már az összes ismert online zenei áruházban és szolgáltatásban elérhetők. Mindeközben készül a kórus a március 28-i A38 hajós koncertjére. Igaz, még 1 hónap van az eseményig, a jegyeknek több mint a fele már elfogyott.

  Az ismert magyar underground dalok előadásairól elhíresült Budapest Voices egy három számos kislemezt jelentetett meg. A Tankcsapda Adjon az ég, a Quimby Autó egy szerpentinen, illetve a Kispál és a Borz De szeretnék átirata az összes digitális zenei áruházban és szolgáltatásban elérhető, így az iTunes, a Songo és az Amazon mellett a Deezer, a Vodafone Korlátlan Zene és a Hallgass Hazait rendszerében is.

  A Budapest Voices közben megfeszített tempóban készül a március 28-i A38 hajós koncertjére. Az első nagy önálló budapesti bulin másfél órás repertoárral áll színpadra a kórus. A már ismert klipdalok mellett előadják a Kowalsky meg a Vega Ennyi csak, a Subscribe Álomtégla és a Pannonia Allstars Ska Orchestra A Tenkes kapitánya című dalát is a saját értelmezésükben, 12 hanggal és ütőhangszerekkel. Az eseményre óriási az érdeklődés: bár még van a koncertig 1 hónap, a jegyeknek több mint a fele elkelt. A belépő elővételben 1200 forintba kerül, a koncert napjára helyszíni jegyeket viszont már nem tudnak garantálni a szervezők.

   A kislemez:

  https://itunes.apple.com/us/album/budapest-voices-single/id827053035?ign-mpt=uo%3D4

  Részletek:

  https://www.facebook.com/events/804747989552061/

  www.budapestvoices.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.