July24 , 2021

  Kelly Rowland: Here I Am

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Alig pár héttel Beyoncé 4 című albumának megjelenése után máris egy újabb ex-Destiny’s Child énekesnő kiadványát fogadhatjuk. Bár Rowland sosem ért el olyan magasságokat szólókarrierje során, mint Jay-Z felesége, azért ő is ott van az R&B élvonalában, most pedig harmadik lemezével erősíti pozícióját a zsánerben

  Kelly Rowland 2002-ben adta ki első, Simply Deep című önálló lemezét, amikor a Destiny’s Child épp kétéves szünetre vonult. A Nelly közreműködésével készült Dilemma című szám szép sikereket ért el a toplistákon, ezt a lécet később csak a David Guettával felrántott When Love Takes Over ütötte meg. A második, Ms. Kelly című LP-ből fele annyi sem ment el, mint elődjéből, de ez nem törte derékba Rowland karrierjét, aki azóta színészkedett is olyan a retinát nem igazán kényeztető mozgóképekben, mint a Freddy Vs. Jason, a The Seat Filler című romantikus darab vagy azAsterix az Olimpián, amiben cameózott egyet.
  Here I Am egy rakás producer közreműködésével készült, itt van mindenki, akinek mostanában egy mainstream poplemezen ott a helye (David Guetta, RedOne, Tricky Stewart, Ne-Yo). A Motivationben Lil Wayne tűnik fel, aki egy stílusos rapbetéttel járult hozzá a belassult dalhoz, amit a klubokra méretezett Lay It On Me követ. Persze kapunk hálószoba balladát is (All Of The Night), de ez a móka sokkal inkább a bulizásról szól, így a fináléra két dance számot pakoltak fel egymás után, melyek közül a Commander egy újabb sikerre ítélt Guetta-Rowland kollaboráció.
  Alapvetően egy poporientált, tánczenébe oltott R&B dalcsokrot kapunk, amiből hiányzik az az eredetiség és trend előtt lépkedés, ami Beyoncé jobb munkáit jellemzi. Ezt azonban a parketten senki sem fogja számon kérni.

  est.hu

  spot_img