Gabi bevállalta, hogy mindent elmond

Date:

Ne essen senki kétségbe, Gabi nem titkokat fedett fel, hanem megajándékozta rajongóit s barátait legújabb, hatodik  túdiólbumával, mi változatos, mint maga a hatos szám rejtélye, mit az album címében is elrejtett.
Aki ott maradt, neki jobban fáj, csendul fel elsoként s ut is egy nagyot, ugyanis a lassú indítás meghozza a bulikba való igazi dogos rázós dallamokat, Gabi nyilatkozatai alapján saját élményeit dolgozta fel-e dalban, hisz tobbszor voltrá már igaz e sorok.
Félek, ez az a bizonyos dal, aminél már elso taktusokat hallgatván beleborzongtam, gyonyoru ballada, gyonyoru hangszín s nem mellékesen érzelmes szoveg, igen, ez Gabi a javából, ki szívét s lelkét tárja ki Nekunk Hé, várj, sokaknak ismeros lehet, mint a cím, mint a szoveg, hisz egy feldolgozásról van szó, merész vállalkozás belenyúlni egy már rég óta ismert dalba, de Nekik sikerult az, ami csak ritkán, jobbnak bizonyul a jelen kor elvárásainak a dal, mint az eredeti.
Hinni mindig kell, mint ismeretes, a muvészno már tobb duettet is énekelt Magyaroroszág legtehetségesebb énekeseivel, de most dobott egy nagyot, nemcsak, hogy Anitával / Sárkozi Anita / énekli a dalt, de felajánlották A Magyar Speciális Olimpia Szovetségért-nek, mivel, mint Gabi, úgy Anita is támogatja e nemes ugyet.
Vidd el a szívemet, rock and roll a javából, hisz maga az énekesno is e ritmusok hallatán nott fel s e dalokra eresztette ki még kislányként anno csengo hangját.
Újra élem, mondhatni egy kellemes hangzású nyári popdal, nincs is ezzel semmi gond, hisz még nagy jovo várhat e dalra.
Itt a Karácsony, e dal szintén egy feldolgozás, csodálatos téli hangzásvilág, érzelmes szoveg, Karácsony este a fa mellett egy olyan élménnyel lehetunk gazdagabbak hallgatván érzelmileg, miben még talán soha e jeles napon.
Csillagok az égen, buli a javából, kubai hangzásvilággal fuszerezve, nyáron party-n, koktél mellett, táncraperdítti azt is, aki eddig nem tette.
Kitol kérhetem, egyszeru, letisztult, egyszóval jellemezném, vokálcentrikus, ahol sokkal jobban dominál a hang, mint maga a dallamvilág.
Térdig ér a Balaton, Sut a Nap, Sut a Nap, kezdi e sorokkal a muvészno s valóban igaz, irány a Balaton, de egy dolgot ne feledjunk, útkozben e dal kotelezo, foként, hogy bemutatkozik Gabi 2 táncosa ,, rap ,, betétkont Tufa, Gyufa.
Aki ott maradt, neki jobban fáj / Markanera Remix /, nem nagy eltéréssel, de mégis udittoen hat a dalra a kis ritmusváltás, jól megcsinállt újragondolás.
Maga az album sokszinu s mégis egy, otvozoi a mai modern, divatos hangzásvilágot Gabi utánozhatatlan stílusával. Tobbszori hallgatás után is csak ezeket a szavakat tudom használni, profi, igényes munka, kotelezo darab minden zenekedvelnek.
10/10 pont

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...