Monday, September 27, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Gabi bevállalta, hogy mindent elmond

  Ne essen senki kétségbe, Gabi nem titkokat fedett fel, hanem megajándékozta rajongóit s barátait legújabb, hatodik  túdiólbumával, mi változatos, mint maga a hatos szám rejtélye, mit az album címében is elrejtett.
  Aki ott maradt, neki jobban fáj, csendul fel elsoként s ut is egy nagyot, ugyanis a lassú indítás meghozza a bulikba való igazi dogos rázós dallamokat, Gabi nyilatkozatai alapján saját élményeit dolgozta fel-e dalban, hisz tobbszor voltrá már igaz e sorok.
  Félek, ez az a bizonyos dal, aminél már elso taktusokat hallgatván beleborzongtam, gyonyoru ballada, gyonyoru hangszín s nem mellékesen érzelmes szoveg, igen, ez Gabi a javából, ki szívét s lelkét tárja ki Nekunk Hé, várj, sokaknak ismeros lehet, mint a cím, mint a szoveg, hisz egy feldolgozásról van szó, merész vállalkozás belenyúlni egy már rég óta ismert dalba, de Nekik sikerult az, ami csak ritkán, jobbnak bizonyul a jelen kor elvárásainak a dal, mint az eredeti.
  Hinni mindig kell, mint ismeretes, a muvészno már tobb duettet is énekelt Magyaroroszág legtehetségesebb énekeseivel, de most dobott egy nagyot, nemcsak, hogy Anitával / Sárkozi Anita / énekli a dalt, de felajánlották A Magyar Speciális Olimpia Szovetségért-nek, mivel, mint Gabi, úgy Anita is támogatja e nemes ugyet.
  Vidd el a szívemet, rock and roll a javából, hisz maga az énekesno is e ritmusok hallatán nott fel s e dalokra eresztette ki még kislányként anno csengo hangját.
  Újra élem, mondhatni egy kellemes hangzású nyári popdal, nincs is ezzel semmi gond, hisz még nagy jovo várhat e dalra.
  Itt a Karácsony, e dal szintén egy feldolgozás, csodálatos téli hangzásvilág, érzelmes szoveg, Karácsony este a fa mellett egy olyan élménnyel lehetunk gazdagabbak hallgatván érzelmileg, miben még talán soha e jeles napon.
  Csillagok az égen, buli a javából, kubai hangzásvilággal fuszerezve, nyáron party-n, koktél mellett, táncraperdítti azt is, aki eddig nem tette.
  Kitol kérhetem, egyszeru, letisztult, egyszóval jellemezném, vokálcentrikus, ahol sokkal jobban dominál a hang, mint maga a dallamvilág.
  Térdig ér a Balaton, Sut a Nap, Sut a Nap, kezdi e sorokkal a muvészno s valóban igaz, irány a Balaton, de egy dolgot ne feledjunk, útkozben e dal kotelezo, foként, hogy bemutatkozik Gabi 2 táncosa ,, rap ,, betétkont Tufa, Gyufa.
  Aki ott maradt, neki jobban fáj / Markanera Remix /, nem nagy eltéréssel, de mégis udittoen hat a dalra a kis ritmusváltás, jól megcsinállt újragondolás.
  Maga az album sokszinu s mégis egy, otvozoi a mai modern, divatos hangzásvilágot Gabi utánozhatatlan stílusával. Tobbszori hallgatás után is csak ezeket a szavakat tudom használni, profi, igényes munka, kotelezo darab minden zenekedvelnek.
  10/10 pont

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.