Sunday, October 24, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Ez itten kérem Magyarország! – SID új nagylemeze december közepétől a boltokban

  A banda második nagylemeze felváltva készült Magyarországon és Pozsonyban. A 14 dalból, 10 magyar, 4 angol nyelvű felvétel, ez utóbbiból egyik a VIVA-ból már jól ismert Hello klip, angol nyelvű (Not similar) remixe. De található még pár ismerős dal a lemezen, mint például a Szabad Vagyok című Rolls Frakció feldolgozás, mely az MTV-n tűnik fel rendre. Ez a sláger felcsendült már az RTL Klub, Csillag Születik című tehetségkutató show-műsorában is, a szó szoros értelmében színes (magenta:)) egyéniségeket felvonultató együttes előadásában.
  A SID zenekar ismertségét nemcsak az RTL-es műsornak köszönheti, hiszen az elmúlt években végig turnézta Magyarországot és szomszédainkat az Omega együttes előzenekaraként, így szerezve páratlan színpadi rutint és rengeteg rajongót. Sokan próbálták jó magyar szokás szerint beskatulyázni a SID zenéjét, úgyhogy segítünk: bátran lehet a banda zenéjét hasonlítani a korai U2, valamint a Coldplay zenéjéhez, hiszen a SID is magában hordozza az angolszász zenei jellegzetességeket, a könnyen megjegyezhető, erős gitár témákat, valamint a keserédes szövegeket, néhol erős társadalomkritikai célzattal megspékelve.
  Az Ez itten kérem, Magyarország című nagylemez kapható lesz hagyományos CD, valamint – limitált – digipack formátumban, továbbá a koncert helyszíneken egy igen kedvezményes (1000 forintos), kartontokos kiszerelésben.
  További infó: www.sid.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.