Sunday, October 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Dua Lipa – 2017 felfedezettjének debütáló lemeze már a polcokon!

  Dua Lipa pimaszul fiatal, mégis számos mondanivalója van. A londoni születésű koszovói származású lányt már jelölték BBC és MTV Europe díjakra, sőt a Brit Awards Critics’ Choice kategóriájának finalistája volt.
  Dua élőben és felvételeken  is magával ragadó – mi sem bizonyítja ezt jobban annál, mint a 3.5 milliós eladások, a “Be The One”, “Hotter Than Hell” és “Blow Your Mind (Mwah)” slágerek globális sikerei.
  A fiatal lány karrierje újabb mérföldkőhöz érkezett: pénteken adta ki debütáló lemezét, 12 saját dallal. Az albumon a korábban említett megahitek mellett érzéki, selymes, komolyabb számok (mint a Garden vagy a Coldplay frontemberével, Chris Martinnal közös Homesick) és élénk, pergős popdalok, mint a Genesis vagy a Miguellel közös “Lost In Your Light” is helyet kaptak, ezzel egy változatos, szórakoztató bő egy órányi dalkavalkádot hozva létre.
  A debütáló lemez évek alatt, hosszas, kemény munkával készült el. „Sokat fejlődtem dalszerzőként. Régen rengeteg időbe telt, mire megírtam egy számot, most már könnyebb megnyílnom a szerzőtársak előtt, így tényleg az lesz a végeredmény, amit szeretnénk. De azért még mindig tanulom, hogy ki vagyok, és hogy mondjak el egy-egy történetet..” – tette hozzá Dua.
  A koszovói szépség július 8-án élőben is magával ragad a Balaton Sound színpadán, addig hangolódjunk a bulira az érzéki lemezzel: https://Magneoton.lnk.to/DuaLipa

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.