Sunday, September 19, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  CHER – CLOSER TO THE TRUTH

  Új album, rekord Billboard-debütálás!

  Az utánozhatatlan Cher több mint 10 év után jelentkezett új albummal. A “Closer To The Truth” című korongot az egész világ lélegzetvisszafojtva várta. Az újdonság megjelenése minden várakozást felülmúlt, hisz az új zenei anyag a díva szólókarrierjének legmagasabb Billboard 200 debütálása lett!

  Photo credit: Machado Cicala MorassutA 67 éves legenda új lemezén a vadonatúj dalok mellett megtalálható a “You Haven’t Seen The Last Of Me” is, mely aBurlesque című filmben csendült fel. Az első single, a “Woman’s World” – mely egy vérbeli “girl power” himnusz – első helyen nyitott a Billboard Dance / Club Play listán. A felvételhez természetesen videoklip is készült.
  Az albumra két dalt írt P!nk (“I Walk Alone” és “Lie To Me”), egy dalban közreműködik Jake Shears a Scissor Sisters-ből (“Take It Like A Man”), és többek között Timbaland látta el a produceri feladatokat. “Büszke vagyok az új lemezemre… szerintem a Cher-rajongók biztosan nem fognak csalódni.” – mondta a popikon.
  Cher kimagaslóan hosszú karrierje során rengeteg díjat nyert, köztük Oscart, Emmy-t, Grammy-t és több Golden Globe-ot is. Többszörös platinalemeze, a “Believe” 20 millió példányban kelt el, a “Believe” című dal pedig 11 millió példányban. Cher az egyetlen szóló előadó, akinek az elmúlt hat évtizedben folyamatosan volt listavezető dala a Billboard pop charton.

  “Closer to the Truth” dallista:
  1. WOMAN’S WORLD
  2. TAKE IT LIKE A MAN
  3. MY LOVE
  4. DRESSED TO KILL
  5. RED
  6. LOVERS FOREVER
  7. I WALK ALONE
  8. SIRENS
  9. FAVOURITE SCARS
  10. I HOPE YOU FIND IT
  11. LIE TO ME
  12. I DON’T HAVE TO SLEEP TO DREAM
  13. PRIDE
  14. YOU HAVEN’T SEEN THE LAST OF ME

   cher-closer_to_the_truth_cdcov

  Hamarosan kiderül, hogy a Cher személyes Billboard-rekordjának számító kiadványt hogyan fogadják a rajongók világszerte – a figyelemre méltó amerikai bemutatkozást követően azonban szinte garantált a nemzetközi siker is!

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.