July31 , 2021

  A MATCHBOX TWENTY ÚJ ALBUMA, A "NORTH" SZEPTEMBER ELEJÉN KERÜL A BOLTOKBA

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A MATCHBOX TWENTY ÚJ ALBUMA, A “NORTH” SZEPTEMBER ELEJÉN KERÜL A BOLTOKBA;

  A TÖBBSZÖRÖS PLATINALEMEZES ROCKZENEKARNAK 10 ÉVE NEM VOLT STÚDIÓALBUMA

   

  Az Atlantic művésze, a Matchbox Twenty zenekar bejelentette, hogy várva-várt új albuma idén szeptember negyedikén jelenik meg.

  A “NORTH” a Matchbox Twenty negyedik stúdióalbuma, és 10 év óta az első! “Az album címe – Észak – arra utal, hogy a lemezhez sok, különböző dalt írtunk, aztán rájöttünk, mi a helyes út, vagyis hogy ‘merre van észak’.” – mondja a zenekar ritmusgitárosa, Paul Doucette.

  Az album első kislemeze, a “She’s So Mean” június folyamán kerül majd a rádiókhoz.

  A “NORTH” dalait a csapat – Rob Thomas, Paul Doucette, Kyle Cook és Brian Yale– egy Nashville-i házban írta, ahol tavaly nyáron együtt is laktak. Majd bevonultak a Calabasas-i (Kalifornia állam) Emblem Studios-ba, ahol a Grammy-díjas producer, Matt Serletic segítségével rögzítették a lemezt.

  A Matchbox Twenty legutóbb egy válogatással, az EXILE ON MAINSTREAM-mel jelentkezett 2007-ben, mely részben legnagyobb slágereiket – “Push”, “Bent” vagy az “Unwell” -, részben pedig hat új dalt is tartalmazott, köztük a kirobbanó sikerű, Steve Lillywhite produceri munkáját dícsérő “How Far We’ve Come”-ot.

  A zenekar már első albumával, az 1996-os “YOURSELF OR SOMEONE LIKE YOU” -val beírta magát a modern pop-rock legnépszerűbb és legtehetségesebb előadói közé. A lemezen olyan megaslágerek voltak, mint a “Long Day”, a “Back 2 Good” és a“3 am”. A következő sorlemezek – a 2000-es “MAD SEASON” és a 2002-es “MORE THAN YOU THINK YOU ARE” – további slágerekkel és többszörös platina eladással tovább szilárdították a csapat pozícióját. Öt Grammy jelölés, négy American Music Award jelölés, és a 2004-es People’s Choice Award elnyerése, mint “A Legjobb Zenekar” – ezek mind bizonyítják a zenekar elismertségét. Ha ez még mind nem lenne elég, Rob Thomas szólóban is bizonyított: három Grammy, 11 BMI-díj, és két Billboard “Az Év Szövegírója” elismerés követte két szólóalbumát, nem is beszélve a Carlos Santana-val közös “Smooth”-ról, megy a valaha volt második legnépszerűbb dal a Billboard listája szerint.

  www.matchboxtwenty.com

  www.twitter.com/matchboxtwenty

  https://www.facebook.com/matchboxtwenty

  spot_img