Sunday, October 24, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Újra Jazzékiel a Gödörben

  Körülbelül fél éve nem koncertezett Budapesten a Jazzékiel, akik az elmúlt hónapokban új lemezük anyagán dolgoztak. Július 30-án, szombaton az új dalokból is ízelítőt kaphat az, aki ellátogat a Gödör Klubba, ahol rajtuk kívül az Indigó utca és a Beat Dis is fellép.

  Az estet 21 órakor az Indigó utca koncerje vezeti fel. A még frissnek számító csapat 2007-ben egyszemélyes zenekarként alakította Kovács István, aki sokáig csak egy szál gitáros koncerteket adott, míg idén csatlakozott hozzá Roza Tamás gitáros, Kungl Mátyás dobos-ütőhangszeres, és Szeifert Bálint basszusgitáros. A szövegcentrikus gitárzenét néhol hiphop elemek tarkítják.
  Őket az élőben tavasz óta nem látott Jazzékiel követi a színpadon. A több mint tíz éves múltra zenekart valószínűleg nem kell már bemutatni a Gödör közönségének. Legújabb lemezük várhatóan az ősszel fog megjelenni, amiből egy kis ízelítőt kap a közönség a jól ismert dalok mellett. Ezután a fiúk  stúdióba vonulnak, íhy aki nem akar hosszú ideig hiányt szenvedni a Jazzékielből, az ne hagyja ki ezt a bulit!
  Az este utolsó fellépője a Csigó Tamás vezetésével létrejött Beat Dis, akik gitár-alapú trip hop-ot játszanak magával ragadó lendülettel. A koncertek után reggelig Dj Viki pörgeti a lemezeket.

  2011 Július 30.

  Szombat, 21h

  Gödör Klub (1051 Budapest, Erzsébet tér)

  21:00 (akvárium terem)

  – INDIGÓ UTCA

  – JAZZÉKIEL

  – BEAT DIS

  – Dj Viki

  A belépés ingyenes!

  mymusic.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.