Sunday, September 19, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Új lemezzel készül az OMEN!

  Nem sokkal a tagcsere után megkezdődtek az új OMEN korong munkálatai. A zenekar még nem sok mindent árult el a friss anyagról, annyit azonban tudni lehet, hogy a legutóbbi EP, a Nomen estomen pozitív fogadtatásának lendülete nem hagyott alább a csapatban.

  „Abszolút bizakodó vagyok az új lemezzel kapcsolatban, különben nem is kezdtünk volna bele” –mondja nevetve Nagyfi László – „Nem szeretek készülő nótákról túl sokat regélni, de annyit azért talán elmondhatok, hogy ahogy így hallgatgatom az összegyűlt riffeket, dallamokat, olyan Nomen est omen-, Jelek hangulatom támadt…”
  A lelkes alkotómunka közben koncerttel is készül az zenekar.
  Szeptember 21-én újra Budapesten, a Barba Negra Music Club-ban hallhatja őket a nagyérdemű a Rock n’ Roll Swindle társaságában.
  „Ha addigra elkészül a szöveg, szívesen eljátszanánk egyet legújabb szerzeményeink közül is. Persze nem tudjuk garantálni, hogy a költőt eleget csókolja-e majd addigra a múzsa, de aki látott már minket élőben, az tudja, hogy ettől függetlenül is érdemes lesz velünk bulizni” /Nagyfi L./
  Az OMEN-ről amúgy sem lehet mondani, hogy túl sokat játszanának Budapesten, úgyhogy aki hallani szeretné őket, azoknak ajánlott a Szeptember 21-i klubszezon-nyitó rock-metal tomboláson való részvétel!
  Csatlakozz az eseményhez: https://www.facebook.com/events/195079337319698/ Keresd a zenekart fb-on:https://www.facebook.com/Omenzenekar vagy a honlapon: www.omen.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.