Táncolj egy utolsót nyári kalapban a PASO koncertjén!

Date:

paso_press_2Elbűvölő vendégművésszel és a tőlük megszokott sodró lendülettel lép fel szeptember 14-én a Zöld Pardonban a Pannonia Allstars Ska Orchestra. Mivel egy nappal később van a Kalapcsere Nemzetközi Napja, azaz ekkor kell a nyári fejfedőt őszire cserélni, itt a nagy lehetőség még egy utolsó kiadós táncra nyári kalapban.

 

Szeptember 15-én az egész világ megemeli a kalapját, elismervén, hogy közelednek a komolyabb fejfedőt igénylő napok.  KRSát, a PASO énekesét sem lehet egy kalap alá venni, készül ő is a váltásra. A fiúk így nem teljesen (k)alaptalanul biztatják arra rajongóikat, hogy jöjjenek a Zöld Pardonbeli koncertre szeptember 14-én még könnyű kalapban, táncoltassák meg nyári fejfedőjüket idén utoljára.

KRSa átalakulását a színpadon nem láthatjuk, ennek egyszerű oka van.

– Én is előkészítettem a nyúlszőr kalapomat, amikor rápillantottam a naptárra és láttam, hogy közeleg a nagy csere napja. Ennek ellenére inkább majd csak az utcán hordom, a koncerteken valószínűleg maradok a nyári verziónál, mivel nálunk a színpadon egész évben nyárias a hangulat és a klíma is – árulta el.

PASO koncerten megfázástól nem kell tartani, hiszen a ska magyarországi nagykövetei értenek a lányok, fiúk megtáncoltatásához, és ezt a képességüket rendszeresen használják is, biztosítva az őrületes hangulatot bulijaikon.

Egy évforduló is esik a koncert napjára: a tragikusan fiatalon meghalt Amy Winehouse aznap ünnepelné 29. születésnapját.

– A csapat egy dalának előadásával tiszteleg az művésznő emléke előtt, melynek tolmácsolásában segítségünkre lesz CéAnne, azaz Szélinger Anna. A fiatal reggae énekesnő a legendás jamaicai zenekar, a Skatalites egyik számát is elénekli velünk – tette hozzá KRSa.

A legújabb közönségkedvenc dalban, az Elhagytam magamban, énekesként is debütáló Subicz Gábor trombitás rendhagyó módon vesz részt a fellépésen. Otthoni balesete miatt hetek óta gipszben van. Az együttes és a közönség így is számíthat rá, csak ülve, felpolcolt lábbal muzsikál. A koncertre – ahol majd PASO-kalap is kapható lesz – a belépő 400 forintba kerül.

Részletek:

http://www.zp.hu/

http://www.facebook.com/zoldpardon

http://www.paso.hu/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...