Szimfonikus szerelemtablettát adagol a Magashegyi Underground

Date:

magashegyi2Videóklipet készített a Szerelemtabletta című slágerének szimfonikus átiratához a Magashegyi Underground. A felvételeket a nyári Veszprémi Utcazene Fesztiválon rögzítették. A zenekar magával ragadó szimfonikus remix koncertjét november 21-én Hódmezővásárhelyen, november 23-án pedig Pécsen hallhatja a közönség.

 

Újabb ismert slágere szimfonikus átértelmezéséhez készített koncertklipet a Magashegyi Underground. A zenekar idén nyáron a Veszprémi Utcazene Fesztiválon szabadtéren is előadta a dalait csaknem ötven komolyzenész kíséretében. A különleges hangulatú fellépésre egy forgatócsoport is elkísérte őket. A Rázz fel című dal koncertklipje után a Magashegyi Underground egy újabb kuriózummal lepi meg a rajongóit. Az új videóklipen az Ezer erdő című albumról ismert Szerelemtabletta című sláger csendül fel szimfonikus átértelmezésben.

A folyton kísérletező Magashegyi Underground tavaly a budapesti Művészetek Palotájában mutatta be szimfonikus remix koncertjét. A közönség rendkívül pozitívan fogadta az átiratokat, így az első előadást egy újabb követte, és mindkettő teltház előtt zajlott. Mivel a zenészek is nagyon élvezték a közös alkotófolyamatot, és számos helyről érkezett felkérés, egyértelművé vált, hogy lesz folytatása a produkciónak. A Magashegyi Underground idén ősszel már vidéki nagyvárosokba is elviszi rendhagyó koncertjét. Az első előadást november 21-én Hódmezővásárhelyen a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban, a másodikat pedig november 23-án a pécsi Kodály Központban tartja a zenekar. Ezeken a koncerteken is a Talamba Ütőegyüttes, a Harmónia Garden Orchestra és a Discantus Énekegyüttes tagjaival állnak színpadra. A szimfonikus áthangszerelésben Subicz Gábor, a Pannonia Allstars Ska Orchestra trombitása mellett Grünvald László, a Talamba Ütőegyüttes tagja vett részt, aki egyben az estek karmestereként is közreműködik majd. Hódmezővásárhely és Pécs után a Magashegyi Underground további hasonló előadásokat tervez más vidéki nagyvárosokban is.

A hódmezővásárhelyi koncertre a normál jegy 2500, a diákjegy pedig 1500 forintba kerül. A belépők már kaphatók a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ pénztárában.

A pécsi Kodály Központba 2600, 2200 és 1800 forintos áron lehet jegyet váltani. Online foglalás:

https://www.jegymester.hu/hun/Event/38002302/Magashegyi-Underground-Szimfonikus-Remix-Koncert

Magashegyi Underground: Szerelemtabletta

http://www.youtube.com/watch?v=p3QtB7pPNwg&feature=youtu.be

Részletek:

http://www.magashegyi.hu

www.facebook.com/magashegyiunderground

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...