Monday, September 27, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Rutkai Bori és a Specko Jedno

  Nouvelle Vague

  2010. szeptember 11., szombat 20 óra

  A38
  Szeptember 11-én a francia Nouvelle Vague visszatér hozzánk, hogy a poszt-punk hullám legnagyobb slágereit a legelképesztőbb ma dívó zenei irányzatoknak álcázva ismét előadja egy sohasem látott, erotikával fűtött és humorral oldott óriásparty keretében.

  20 órától a tetőteraszon a legénységében megújult Specko Jedno humorban gazdag és léleksimogató műfajötvözeteivel melegíhetjük be táncizmainkat, Rutkai Borival készülődhetünk, hangolódhatunk a francia formáció előadására.

  Rutkai Bori és a Specko Jedno

  A38 Pesti Est Tetőterasz

  20 óra

  Belépő: 500 Ft A belépő teljes egészében lefogyasztható a Hajó ajánlatából!

  Idén tavasszal legénységében megújult a Specko Jedno. Koncertjeik lubickolások a funkyzmus, a punktangó, az art-rockybluse kis és nagymedencéiben. A fronton Rutkai Bori (lásd még: Budapest Bár, Vacka Rádió) átváltozásait követheti figyelemmel a kedves és táncoló közönség. Az énekesnő által jegyzett dalszövegek és átkötő versek az igényes humor, és a mindenki számára elérhető entellektüel líra egyedi darabjai.

  “A magyar könnyűzene legféltettebb kincse Rutkai Bori.”

  (Boldog Zoltán – Irodalmi Jelen)

  Rutkai Bori – ének

  Mizsei “Mizsi” Zoltán – szinti

  Szesztay Dávid – gitár

  Szerető Dániel – basszusgitár

  Dudás Zsombor – dob

  Németh Csaba – perka, ösztönvokál

  www.speckojedno.hu

  Nouvelle Vague (FR), Mais Rues des Avenue

  Az A38 és a Time Out Budapest bemutatja

  21 óra

  Belépő elővételben: 5000 Ft
  A fellépés napján: 5600 Ft

  A Nouvelle Vague magyarul újhullámot, angolul new wave-et, portugálul viszont bossa novát jelent, ami ideálisan érzékelteti azt a játékosságot, amely e zenekar ternészetében rejlik, történetesen azt, hogy a nyolcvanas évek post-punk hullám legnagyobb slágereit a legelképesztőbb ma dívó zenei irányzatokkal ötvözve adják elő, amilyen akár a karribi zene, akár a brazil twist vagy a francia sanzon. Ez az őrült és zseniális ötlet két francia producer, Marc Collin és Olivier Libaux fejéből pattant ki. A Nouvelle Vague első lemeze 2004-ben jelent meg Európában, és egy évvel később az Egyesült Államokban, amit hatalmas siker és világra szóló turnézás követett Sanghaitól New Yorkig, Los Angelestől Rio de Janeiróig, a lemezből pár hónap alatt több, mint kétszázezer fogyott. Második albumuk, a 2006-os Bande a Part, majd az azt követő évben a nagyszerű Late Night Tales jelent meg. A project sikere azóta is töretlenül ível felfelé.

  www.nouvellesvagues.com

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.