Wednesday, April 21, 2021

RockKarácsony

A kézdivásárhelyi RockKarácsonyt nem kell különösebben bemutatni. Immár hatodik alkalommal szervezik meg, jó hangulatban, igényes rockzenével, barátok társaságában és sok sok fellépővel készülhetünk a karácsonyra, ha elmegyünk a rendezvényre. Ebben az évben december 22-én, szombaton 18 órától szervezik meg a For You Pubban.
A szervezők szerint a RockKarácsony egy nagy családi találkozó, ahol összejöhetnek a zenészek, azok hozzátartozói, barátai és a rockzene kedvelői. Rockkarácsonykor a jelentkező zenekarok mindig játszanak karácsonyi dalokat, saját szerzeményeket, valamint a mindenki által kedvelt örökzöldeket. A rendezvény célja a háromszéki zenekarok megszólaltatása, késztetés a hangszeres zenélésre, saját szerzemények írására, és mindenekelőtt: hangulatos és minőségi rockzenével ünnepelni a karácsonyt.
A szervező RockKarácsony Egyesület eképpen nyilatkozik az eseményről: „a Rocckarácsonyal feladatunknak és célunknak tekintjük a hazai rockzene promoválását, hogy ezáltal itteni, saját művészi alkotások születhessenek, valamint azt, hogy a kezdő, fiatal rockegyüttesek a mozgalomhoz felzárkózhassanak. Így biztosítunk lehetőséget a fellépésre és alkotásra. Az idén is három gyerekzenekar fogja magát a nagyközönség előtt kipróbálni. Kitűnő alkalom az igényes szórakozásra ezen az örömünnepen”.
Idén összesen 12 zenekar jelezte részvételét, köztük diákzenekarok is – 18 órakor ők kezdenek. Fellépnek: az NMG Zenekar, a Center Point, a Jazzkaláka, az Edda Tribute, a Prog. Organ Quartet, az Exit Rock Band, az Éli, a Garázs, a Metropolis, az Inogsz, a Back Ground és a The Crazy Plumbers. A zenekarok egész estés, tartalmas szórakozást kínálnak.
További információk a www.rockkaracsony.ro honlapon. A rendezvényre a belépő 10 lej.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments